• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

marke3603p

Guest
e ljudi ja sam za berač kukuruza može biti i jednoredni npr sip tornado 40 ja imam jednog 40 i jednog 80 i bilo bi baš fora ga imat na igrici ja nemam vremena ja bi ga napravil al je sad žetva i sva sranja ja igram landwirtschafts simulator od kad je 2008 izašla al modovi za 2008 su mi pre jadni al kad sam skinuo 2009 pre jebeno bolje od john deere i svih sranja a jedva čekam 2011.pozz

P

pajo111

Guest
www.ls-slo.si -----> slovenski ls09 portal...registracija je free i imaju sve modove razvrstane po skupinama...i jako puno modova rade...npr SIP kosilice...

F

filipkc

Guest
e hoću skinut mapu i idem download i skida mi u windows photo wiever obliku datoteke i skine i piše da nije moguće otvoriti tu vrstu datoteke i tak na više ovih programa za skidanje isti bog
a prije je štel skidati u obliku Winrara datoteke a sad neće više

H

Hrcfarmer

Guest
Trebam jednu pomoc!Skinuo sam mapu TSZ map v3 low pc i sada kada vozim silazu nece mi je istrpat. Dok dodem tamo na onaj beton di se istrpava pise samo fill level 0 ? sad nekuzim to bas a dok sam skino mapu jos je bilo nekih modova sto sam trebo ubacit u mods folder ak to sta znaci.

V

vedo

Guest
davor94 kaže:
El zna ko kako napravit mod...s kojim programom...

Najvjerovatnije sa Google SketchUp (najnovija verzija),ali ipak pitaj gocija,on pravi modove

B

BELORUS

Guest
hvala vedo, ali probao sam drive green treba neki 3d acelerator, dali bi mi mozda isao sim tractor v3,66

V

vedo

Guest
BELORUS kaže:
hvala vedo, ali probao sam drive green treba neki 3d acelerator, dali bi mi mozda isao sim tractor v3,66

Simtractor 3.66 bi ti sigurno išao,ali bježi od toga,grafika nevalja,savjetovao bih ti da pokušaš uzeti simtractor v4.0(sličan kao 3,66 ali malo bolji),ali će ti malo štekati

P

predator95

Guest
Simtractor 3.66 bi ti sigurno išao,ali bježi od toga,grafika nevalja,savjetovao bih ti da pokušaš uzeti simtractor v4.0(sličan kao 3,66 ali malo bolji),ali će ti malo štekati[/quote]

Jel mi mozes staviti link za to da vidim kakvo je?

F

filipkc

Guest
samo kakav kompjuter bu moral tu igricu vrteti dal nebu štekal i to
meni šteka s puno modova i z mapama al mislim da bude isto neka dosadna mapa na ls11 kak i na ls 09

P

pajo111

Guest
filipkc kaže:
samo kakav kompjuter bu moral tu igricu vrteti dal nebu štekal i to
meni šteka s puno modova i z mapama al mislim da bude isto neka dosadna mapa na ls11 kak i na ls 09

2ghz proc, 2Gb rama, 6Gb free diska, ter vsaj 8600nvidia. ovak nešto...:D :D

Najnoviji postovi

Na vrh