• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

F

filipkc

Guest
ja imam 2gb ram
1 gb grafička
2,1 ghz
grafička je ati mobiliti radeon HD 4200
i imam 4 gb vanjske memorije

F

filipkc

Guest
dok oču skidat mapu za ls 09 onda mi počne skidat ne u winrar formatu nego u windows photo wieveru i onda ju skine pa ju neče otvoriti nkj piše da ne podržava taj tip datoteke

D

davor94

Guest
Evo kakvi ja imam stroj od kompa
8 gb RAM
4 gb graficka NVIDIA GeForce 9500 GT
3.2 Ghz
I igrica mi ni malo ne steka a imam preko 300 modova malo manje

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
davor94 kaže:
8 gb RAM
3.2 Ghz
Fino, fino. Koji sustav imas instaliran na tome. Nije bitno koilko ti imas modova ubaceno u mapi MODS, mozes imati i tisucu ali probaj ih malo vise kupiti u igri pa ce ti stekati, a i sve zavisi koju mapu koristis.

D

davor94

Guest
goci1990 kaže:
davor94 kaže:
8 gb RAM
3.2 Ghz
Fino, fino. Koji sustav imas instaliran na tome. Nije bitno koilko ti imas modova ubaceno u mapi MODS, mozes imati i tisucu ali probaj ih malo vise kupiti u igri pa ce ti stekati, a i sve zavisi koju mapu koristis.

Mogu ih ja sve kupit nece mi stekat...Jedino ak imam mapu neku velku sad imam od 285 mb mapu i ne steka..

D

davor94

Guest
Ljudi citmo sam na nekom forumu u vezi Ls 2010...Trebo je izac jos 1.7 al ne znam zast nije...

B

BELORUS

Guest
vedo kaže:
BELORUS kaže:
hvala vedo, ali probao sam drive green treba neki 3d acelerator, dali bi mi mozda isao sim tractor v3,66

Simtractor 3.66 bi ti sigurno išao,ali bježi od toga,grafika nevalja,savjetovao bih ti da pokušaš uzeti simtractor v4.0(sličan kao 3,66 ali malo bolji),ali će ti malo štekati
da li imas neki link za celu verziju simtractor 3.66 ako imas postavi ja ne mogu da nadjem

D

davor94

Guest
Kak se stavljaju neke zgrade u Ls 2009... Trebo bi stavit zgradu prodavat bale onu jamu..

V

vedo

Guest
BELORUS kaže:
vedo kaže:
BELORUS kaže:
hvala vedo, ali probao sam drive green treba neki 3d acelerator, dali bi mi mozda isao sim tractor v3,66

Simtractor 3.66 bi ti sigurno išao,ali bježi od toga,grafika nevalja,savjetovao bih ti da pokušaš uzeti simtractor v4.0(sličan kao 3,66 ali malo bolji),ali će ti malo štekati
da li imas neki link za celu verziju simtractor 3.66 ako imas postavi ja ne mogu da nadjem

Nema cijele verzije imaš samo demo,ali on postane cijela verzija kada uneseš username i password.Eh sad problem je taj što nemam username i password,ali ti mogu dati link od demo igrice

http://www.simtractor.com/download.php

B

BELORUS

Guest
hvala ti vedo ali ja sam skino to i sad imam nekih 5 misija ali nemogu da krenem sa mojom farmom, modovima i to..gde mogu da nadjem taj username i password

V

vedo

Guest
BELORUS kaže:
hvala ti vedo ali ja sam skino to i sad imam nekih 5 misija ali nemogu da krenem sa mojom farmom, modovima i to..gde mogu da nadjem taj username i password

Možeš da ga skineš sa interneta i da ga platiš :roll: :roll:

B

BELORUS

Guest
vedo kaže:
BELORUS kaže:

Možeš da ga skineš sa interneta i da ga platiš :roll: :roll:
vedo molim te ako te ne mrzi jelmozes da mi nadjes to ja sam trazio ali nikako da nadjem nadjem neki username i password za igranje myltiplayer-a al nemogu da ga ubacim posto mi je demo verzija

P

pajo111

Guest
davor94 kaže:
8 gb RAM
3.2 Ghz

kolko ddr je grafička???

code

Dobro znana faca