Z
zoran
Guest
Kad imaš "kombinirku" napuniš na 100% (samo trava), stisne J da izbaci balu, stisneš 0 (nulu) da prebaci balu na omotač, 1 da počne omatati, i 2 da istovariš balu
David kaže:Kako ću sad na ls portal hireku skinut mod registrirao sam se i kako sad :arrow:
on ne misli na onaj transporter koji je u default mapi..nek msli na ono kaj "ždere" bale kad baciš balu(okruglu,,kockastu) onda nestane i ti dobiš pare...filipkc kaže:predator si skinul već koju mapu
ak jesi ona je u winrar datoteci i ti ju moraš raspakirati sa desnim klikom raspakiraj
dok se ona raspakira
otvoriš ju
i sve ikone koje su v njoj označiš i zalepiš njih u program filesu ili de ti je več je igrica znači otvoriš u program filesu mapu od igrice onda imaš jednu mapu data
otvoriš ju
pa imaš jednu mapu maps nju otvoriš i zalijepiš iz te mape koju hoćeš stavit
sad neznam koja mapa ima to il nema to bi svaka trebala imat
ak kaj neznam napiši
pajo111 kaže:on ne misli na onaj transporter koji je u default mapi..nek msli na ono kaj "ždere" bale kad baciš balu(okruglu,,kockastu) onda nestane i ti dobiš pare...filipkc kaže:predator si skinul već koju mapu
ak jesi ona je u winrar datoteci i ti ju moraš raspakirati sa desnim klikom raspakiraj
dok se ona raspakira
otvoriš ju
i sve ikone koje su v njoj označiš i zalepiš njih u program filesu ili de ti je več je igrica znači otvoriš u program filesu mapu od igrice onda imaš jednu mapu data
otvoriš ju
pa imaš jednu mapu maps nju otvoriš i zalijepiš iz te mape koju hoćeš stavit
sad neznam koja mapa ima to il nema to bi svaka trebala imat
ak kaj neznam napiši
filipkc kaže:ma znam jebo vas da hoće tu nabravu koja se zove bale shrederr
mislil sam ja da nezna mapu stavit na igricu
neznam koja mapa ima
odite na ls uk
regajte se i imate mapi kolko očete imate čak opis mape koja ima to za bale i koja nema