• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zoran

Guest
Kad imaš "kombinirku" napuniš na 100% (samo trava), stisne J da izbaci balu, stisneš 0 (nulu) da prebaci balu na omotač, 1 da počne omatati, i 2 da istovariš balu

M

masseyferguson

Guest
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja ko kreten stalno pokušavo slamu zamatat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja ko kreten stalno pokušavo slamu zamatat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

axxaaxaxax a si lik :D

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
predator95 kaže:
Moze li neko da mi da link od neke dobre mape al da ima ono kao za bale gde se mogu iskipovati kao rupa ona?
moze li neko?

D

David

Guest
Kako ću sad na ls portal hireku skinut mod registrirao sam se i kako sad :arrow:

P

predator95

Guest
David kaže:
Kako ću sad na ls portal hireku skinut mod registrirao sam se i kako sad :arrow:

odes na Letöltések/Downloads i tu odaberes sta ces da skidas traktore,kombajne itd...i skidas tako sto kliknes ispod slike na ime...moze li meni neko da pomogne da postavi neku dobru mapu al da ima ono za bale gde mogu da iskipam kao rupu onu vec 4 put postavljam i neko nece da mi pomogne!!!

F

filipkc

Guest
predator si skinul već koju mapu
ak jesi ona je u winrar datoteci i ti ju moraš raspakirati sa desnim klikom raspakiraj
dok se ona raspakira
otvoriš ju
i sve ikone koje su v njoj označiš i zalepiš njih u program filesu ili de ti je več je igrica znači otvoriš u program filesu mapu od igrice onda imaš jednu mapu data
otvoriš ju
pa imaš jednu mapu maps nju otvoriš i zalijepiš iz te mape koju hoćeš stavit
sad neznam koja mapa ima to il nema to bi svaka trebala imat
ak kaj neznam napiši

P

pajo111

Guest
filipkc kaže:
ak jesi ona je u winrar datoteci i ti ju moraš raspakirati sa desnim klikom raspakiraj
dok se ona raspakira
otvoriš ju
i sve ikone koje su v njoj označiš i zalepiš njih u program filesu ili de ti je več je igrica znači otvoriš u program filesu mapu od igrice onda imaš jednu mapu data
otvoriš ju
ak kaj neznam napiši
on ne misli na onaj transporter koji je u default mapi..nek msli na ono kaj "ždere" bale :D kad baciš balu(okruglu,,kockastu) onda nestane i ti dobiš pare...

H

Hrcfarmer

Guest
mi moze ko dat link za onaj stagalj gdje mozes bacit bale pa dobis pare

P

predator95

Guest
pajo111 kaže:
filipkc kaže:
dok se ona raspakira
otvoriš ju
otvoriš ju
ak kaj neznam napiši
on ne misli na onaj transporter koji je u default mapi..nek msli na ono kaj "ždere" bale :D kad baciš balu(okruglu,,kockastu) onda nestane i ti dobiš pare...

ma znam ja ubaciti mapu nego kao sto kaze i moj drug meni treba ono gde bacim balu pa da dobijem pare...

M

masseyferguson

Guest
predator yt is your friend... samo upiši ls09 maps i pregledavaš sve filmiće dok ne naiđeš na neki s mapom koja ti je dobra...ili se barem tako čini :) :)

H

Hrcfarmer

Guest
pls neka me neko napise ovdje product key za farming simulator reinstall sam windowse

F

filipkc

Guest
ma znam jebo vas da hoće tu nabravu koja se zove bale shrederr
mislil sam ja da nezna mapu stavit na igricu
neznam koja mapa ima
odite na ls uk
regajte se i imate mapi kolko očete imate čak opis mape koja ima to za bale i koja nema

F

filipkc

Guest
to nije sigurno ls2011 pa pogle kak traktor brzo ide i nemre to biti ls11

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator yt is your friend... samo upiši ls09 maps i pregledavaš sve filmiće dok ne naiđeš na neki s mapom koja ti je dobra...ili se barem tako čini :) :)

exxeexe mislis da to vec nisam radio :D

P

predator95

Guest
filipkc kaže:
ma znam jebo vas da hoće tu nabravu koja se zove bale shrederr
mislil sam ja da nezna mapu stavit na igricu
neznam koja mapa ima
odite na ls uk
regajte se i imate mapi kolko očete imate čak opis mape koja ima to za bale i koja nema

ma ok opusteno trazio sam ja vec al nisam nasao...nema veze trazicu jos :D Ja sam mislio da neko od vas igra neku mapu sa tim pa da mi postavi link..

Najnoviji postovi

Na vrh