• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
pajo111 kaže:
brzimedvedicka kaže:
http://youtu.be/QAA8kPDIgLs
ljudi a kaj je to?

to je ARMA 2

Covece bolje je uradjen traktor i ova "farma" u ARMA 2 koja je pucacina nego u Landwirtchaftu koje je igra u vezi traktora :D

H

Hrcfarmer

Guest
ima ko link za dl onaj stagalj gdje mozes bale stavit pa dobijes pare

D

davor94

Guest
predator95 kaže:
nemoguce,koja ima 4gb?nijedna...

Ma pusti ga sere 4gb graficka? axaxxaaxxaax to je neki klinac 100%[/quote]

Jesam klinac koji ima 18 god...ddr 3 dobio od strica iz Australije za 18 rođ...

V

vedo

Guest
filipkc kaže:
to nije sigurno ls2011 pa pogle kak traktor brzo ide i nemre to biti ls11

Ovaj traktor ide tako brzo jer su mu proširili ventile i klipove :lol: :lol:

P

predator95

Guest
davor94 kaže:
predator95 kaže:
nemoguce,koja ima 4gb?nijedna...

Ma pusti ga sere 4gb graficka? axaxxaaxxaax to je neki klinac 100%

Jesam klinac koji ima 18 god...ddr 3 dobio od strica iz Australije za 18 rođ...[/quote]

da da 18 godina a nick ti davor94...al aj nebitno,nego ne postoji graficka sa 4gb

P

predator95

Guest
Jesam klinac koji ima 18 god...ddr 3 dobio od strica iz Australije za 18 rođ...[/quote]

aj koja je to graficka?

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
nebitno jel ddr 1-2-3 ili neka xxx iz 26 stoljeca,ali 4gb memorije za grafiku se nekoristi niti moze iskoristiti.....da imas 100gb a gpu slican ovim prosjecnima nebi dobio nist,tako da nemoj prodavat pricu ako neznas o cemu pricas..

D

David

Guest
ej imam ti ja jednu igricu woodcutter simulator u šumi si i režeš drva imaš 5 traktora s jednim režeš s drugim izvlačiš drvo sa trećim ga mećeš na pilanu i onda kad ti se drvo sriže sa dizalicom ga metneš na kamion . Za jedno drvo ti je potrebno 25 minuta. Ali ja ti to ne igram maeni je to dosadno men ije bolji farmer simulator 2009 :D

D

davor94

Guest
codexnox kaže:
nebitno jel ddr 1-2-3 ili neka xxx iz 26 stoljeca,ali 4gb memorije za grafiku se nekoristi niti moze iskoristiti.....da imas 100gb a gpu slican ovim prosjecnima nebi dobio nist,tako da nemoj prodavat pricu ako neznas o cemu pricas..

Stari zavrsio racunalnog teh...sad idem na fakultet za viseg racunalnog teh...Valjda znam sta je graficka...imam Nvidia 9500 gt series 9 integrirana...

P

predator95

Guest
Stari zavrsio racunalnog teh...sad idem na fakultet za viseg racunalnog teh...Valjda znam sta je graficka...imam Nvidia 9500 gt series 9 integrirana...[/quote]

a sto ti je nick davor94 to ti od brata profil jel?

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
davor94 kaže:
Stari zavrsio racunalnog teh...sad idem na fakultet za viseg racunalnog teh...Valjda znam sta je graficka...imam Nvidia 9500 gt series 9 integrirana...
cekaj malo, rekao si da imas 18 god, kako onda mozes ici na fakultet, nije li racunalni tehnicar 4-godisnja skola

P

pajo111

Guest
goci1990 kaže:
davor94 kaže:
cekaj malo, rekao si da imas 18 god, kako onda mozes ici na fakultet, nije li racunalni tehnicar 4-godisnja skola
hehe zajebo se :D

V

vedo

Guest
masseyferguson kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=-r7YfZy6v1k&feature=PlayList&p=00C7E2ED87368E29&playnext=1&index=8
ljudi jek ko zna jel ovaj mod izašo? ako nije kad izlazi... ja bi se igro drvosječe hahaha

Jarane moj,čitaj malo u komentarima na video ;) Piše da je 95 % igrice tek sada nadograđeno i da će link uskoro doći.Inače ne sviđa mi se baš nešto taj mod.

M

masseyferguson

Guest
pajo111 kaže:
goci1990 kaže:
davor94 kaže:
hehe zajebo se :D

ljudi nije se on zajebo nego je bio toliko pametan da je iz 8 razreda odma krenuo u 2 srednje :lol: :lol: :lol:

M

masseyferguson

Guest
vedo kaže:
Jarane moj,čitaj malo u komentarima na video ;) Piše da je 95 % igrice tek sada nadograđeno i da će link uskoro doći.Inače ne sviđa mi se baš nešto taj mod.

ma nije meni do moda nego da malo uvedem promjene u igri... neda mi se samo kombajnirat, balirat, pokupit bale, poorat, potanjurat, sijat pa sve opet ispočetka... monotono je dosta, brzo dosadi
još kad bi se moglo nekako preko lana igrat da su dvojica bilo bi dobro al ovako sve moram sam... neznam kako se koristi onaj hebeni AP :? ...

D

davor94

Guest
goci1990 kaže:
davor94 kaže:

Zato sto sam kreno ranije u OŠ...

Najnoviji postovi

Na vrh