• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

BELORUS

Guest
BELORUS kaže:
vedo kaže:
BELORUS kaže:
hvala ti vedo ali ja sam skino to i sad imam nekih 5 misija ali nemogu da krenem sa mojom farmom, modovima i to..gde mogu da nadjem taj username i password

Možeš da ga skineš sa interneta i da ga platiš :roll: :roll:
vedo molim te ako te ne mrzi jelmozes da mi nadjes to ja sam trazio ali nikako da nadjem nadjem neki username i password za igranje myltiplayer-a al nemogu da ga ubacim posto mi je demo verzija
aj molim te

P

pajo111

Guest
codexnox kaže:
pajo111 kaže:
davor94 kaže:
Evo kakvi ja imam stroj od kompa
8 gb RAM
4 gb graficka NVIDIA GeForce 9500 GT
3.2 Ghz
I igrica mi ni malo ne steka a imam preko 300 modova malo manje

kolko ddr je grafička???

4 gb graficka NVIDIA GeForce 9500 GT

nemoguce,koja ima 4gb?nijedna...

ja imam nvidia geforce 9600 gt ddr2 512 mb

P

predator95

Guest
nemoguce,koja ima 4gb?nijedna...[/quote]

Ma pusti ga sere 4gb graficka? axaxxaaxxaax to je neki klinac 100%

F

filipkc

Guest
brale ja bi isto stavio tu tsz mapu da mi skida pravilno možda ti znaš to rješit
imam na kompu windows 7 i skida mi u windows photo wieweru umjesto u winrar datoteci

M

masseyferguson

Guest
evo sad su pro_rali da će ls 2011 izaći 13.8. a ako neizađe bacit ću im atomsku bombu :D :lol:

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
evo sad su pro_rali da će ls 2011 izaći 13.8. a ako neizađe bacit ću im atomsku bombu :D :lol:

zajedno cemo :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
nazalost morat ces baciti, taj datum je lazan. 22.8 je prezentacija u njemackoj. tamo ce biti prikazane prve slike i video o igri. prije toga nista a datum izlaska se ne zna. ocekuj 9 ili 10 mjesec

M

masseyferguson

Guest
goci1990 kaže:
nazalost morat ces baciti, taj datum je lazan. 22.8 je prezentacija u njemackoj. tamo ce biti prikazane prve slike i video o igri. prije toga nista a datum izlaska se ne zna. ocekuj 9 ili 10 mjesec

znači skupljam pare za atomsku... svaka financijska pomoć je dobro došla... ko želi bacit samnom nek dade dobrovoljni prilog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
masseyferguson kaže:
goci1990 kaže:

znači skupljam pare za atomsku... svaka financijska pomoć je dobro došla... ko želi bacit samnom nek dade dobrovoljni prilog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hhahaha ... bolje nemoj :D ... ako im baciš atomsku ko će nama napravit ls 2011 ?

P

predator95

Guest
Moze li neko da mi da link od neke dobre mape al da ima ono kao za bale gde se mogu iskipovati kao rupa ona?

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
Moze li neko da mi da link od neke dobre mape al da ima ono kao za bale gde se mogu iskipovati kao rupa ona?

?

M

masseyferguson

Guest
jel ima ko kakvog iskustva sa onim za zamatanje bala? neznam kako se s tim radi... pomagajte

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
masseyferguson kaže:
jel ima ko kakvog iskustva sa onim za zamatanje bala? neznam kako se s tim radi... pomagajte

Ja koliko sam vidio na videu valjda kada napuniš 100 % bala ti izađe i onda stane na ono ..... onda se zamata ...i sama se istovari ... a sad za tu zamotanu balu treba i textura u igrici a za tu radnju s tom balirkom idu neke tipke .... sad neznam koje zato što se ja takvim balirkama ne koristim ..... eto valjda je bilo od pomoći.... :D

P

pajo111

Guest
masseyferguson kaže:

bala ti naravno mora biti od trave ne od slame...ja imam omotać sipma koji nejde na balirku nek posebno na traktor...jednostavno dođeš do bale stisneš 3 i onda i onda mislim da 1 za početak...sve ti piše...:)

Najnoviji postovi

Na vrh