• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
E a zasto mi se vrti kamera u krug kada sam namesti na volan?

koji volan imas??? meni se na g25 isto vrtila kamera al sam sredio...

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:

Ja imam Logitech Formula Vibration Feedback Wheel...sta si ti uradio?

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:

Ja imam Logitech Formula Vibration Feedback Wheel...sta si ti uradio?

iso sam na upravljacka ploca/kontrolori za igre/izaberes svoj kontroler(u mom slucaju logitech g25 racing wheel)/onda kad si odabro kontroler ides na svojstava/pa kad ti se otvori taj prozor od volana ides na settings/i onda stavis kvacicu kod onoga gdje ti pise: combined(single axis-used for most games)
Tako je kod mene, neznam jel to i kod tebe tako funkcionira.

P

predator95

Guest
iso sam na upravljacka ploca/kontrolori za igre/izaberes svoj kontroler(u mom slucaju logitech g25 racing wheel)/onda kad si odabro kontroler ides na svojstava/pa kad ti se otvori taj prozor od volana ides na settings/i onda stavis kvacicu kod onoga gdje ti pise: combined(single axis-used for most games)
Tako je kod mene, neznam jel to i kod tebe tako funkcionira.[/quote]

E sad cu da probam,hvala usvakom slucaju :)

4

4fun

Guest
Ima netko da je skinuo demolition company i da radi? Nemogu pokrenut igricu, piše mi da moram stavit cd, a pošto ga nemam išo sam otvarat sa deamon tools ali nemogu nać datoteku koju bi otvorio.

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
E sad cu da probam,hvala usvakom slucaju :)

jesi ti rjesio to za volan...ako jesi darago mi je da sam ti pomogo :) , ako ne onda neznam :(

P

predator95

Guest
jesi ti rjesio to za volan...ako jesi darago mi je da sam ti pomogo :) , ako ne onda neznam :([/quote]

E nisam i dalje mi se vrti,ma nema veze mogu ja i bez volana da igram :) Hvala u svakom slucaju :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
a hhh ... skinem onaj mod one prikolice tach ... i onda da sačuvam i onaj problem kod sačuvanja ... kad se opet pokrene igra nema ničeg ... eto samo da znate da su ti modovi meni problem .....

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
a hhh ... skinem onaj mod one prikolice tach ... i onda da sačuvam i onaj problem kod sačuvanja ... kad se opet pokrene igra nema ničeg ... eto samo da znate da su ti modovi meni problem .....

da da modovi....

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
... nije uz temu ... ali mo že li mi itko dati link od tih torenata za demolition company ??? Hvalaa

M

masseyferguson

Guest
jel ima šta novo o ls 2010 ili 2011 kako god da se zvao...jel se zna točan datum izlaska???

L

Luka.

Guest
dečki jedan moj frend igra las2009MP ali preko wirless-a. uskoro ču si ga i ja nabaviti :D :D :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
dečki jedan moj frend igra las2009MP ali preko wirless-a. uskoro ču si ga i ja nabaviti :D :D :D
Hahahahahahahahha

L

Luka.

Guest
goci smij se ti kolko hočeš ali vidjet češ kad nabavim igru da je istina

J

johndeer4440

Guest
South Russia Map (beta) moze link od ove mape i modova za nju pliz

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
goci smij se ti kolko hočeš ali vidjet češ kad nabavim igru da je istina
ma daj molim te, od milijun igraca koji igraju tu igru samo vas dvojica cete imat MP. otkud ti ta ideja, mislis da Giants Development ili astragon to nebi objavili na svojim stranicama. pricaj nekom drugom te price.

Najnoviji postovi

Na vrh