• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
Moze li mi neko reci kako da namestim u Landwirchaftsu 2009 da igram na volan.Hvala unapred..

P

predator95

Guest
JA imam jos jedan problem...Skinuo sam ovu mapu Maps by Maca i mapa radi sve ok i bas mi se svidja,medjutim kada save-ujem i kada ucitam taj save meni nema nijednog stroja niti traktora a pre toga sam ih kupio...Da li neko zna zbog cega je to? Hvala unapred

J

johndeer4440

Guest
E video sam na youtube sajlu za slepanje i onu kao sipku za slepanje pa ako neko ima link neka postavi.................ima li ko mozda link za pac da postavi probo sam sa ovim na prethodnoj strani ali neradi.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
johndeer4440 kaže:
E video sam na youtube sajlu za slepanje i onu kao sipku za slepanje pa ako neko ima link neka postavi.................ima li ko mozda link za pac da postavi probo sam sa ovim na prethodnoj strani ali neradi.

de molim te nađi taj video sa tim gdje se šlijepaju !

P

pajo111

Guest
CHlas kaže:
johndeer4440 kaže:

de molim te nađi taj video sa tim gdje se šlijepaju !

http://www.youtube.com/watch?v=-gKKF62-z2Y evo ti videa :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:
pajo111 kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=-gKKF62-z2Y evo ti videa
Ja tu nigdje nevidim sajlu za slepanje.

goci ! ja te opet molim ... da se ono napravi .... ajd molimte ............. plss

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
goci ! ja te opet molim ... da se ono napravi .... ajd molimte ............. plss
Pa jel se tebi uopce da sta dokazati, koliko sam ti puta ponovio da je nemoguce.

P

pajo111

Guest
goci1990 kaže:
pajo111 kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=-gKKF62-z2Y evo ti videa
Ja tu nigdje nevidim sajlu za slepanje.

nije to sajla ali služi za šlepanje :D :)

P

predator95

Guest
Moze li mi neko reci kako da namestim u Landwirchaftsu 2009 da igram na volan.

JA imam jos jedan problem...Skinuo sam ovu mapu Maps by Maca i mapa radi sve ok i bas mi se svidja,medjutim kada save-ujem i kada ucitam taj save meni nema nijednog stroja niti traktora a pre toga sam ih kupio...Da li neko zna zbog cega je to? Hvala unapred
Moze li mi neko pomoci?

Z

zetor proxima

Guest
eeee ljudi dugo se nismo culi....imam jedno pitanje ....znam da nije vezano uz temu 8) 8) 8) 8) 8) ali moram pitati.....dali zna netko dali je izasao cijeli demolition company i ako znate plz stavite link za download :? :? :? :? :? :? :? :?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor proxima kaže:
eeee ljudi dugo se nismo culi....imam jedno pitanje ....znam da nije vezano uz temu 8) 8) 8) 8) 8) ali moram pitati.....dali zna netko dali je izasao cijeli demolition company i ako znate plz stavite link za download :? :? :? :? :? :? :? :?

e vjeruju mi i ja sam zainteresiran za tu igru jakooooo ! super mi je demo ...a tražio sam download link ali još nema .... ako nađem odma ti javim ! :D

Z

zetor proxima

Guest
aj dok to ne izađe ...jel mi moze neko stavit mapu neku za slabije kompjutere jel je moj ovako:

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processor 3600+
2.02 GHz, 960 MB RAM-a....
e sad molio bih vas neku mapu gdje mi nece stekat ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
bok narode.nije vezano uz ovu temu al sam da pita jel igra neko ship simulator,dali ga neko ima ili zna di se može skinuti a da nije preko torenta.

Najnoviji postovi

Na vrh