• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

David

Guest
Ej vedo jesi skinuo koji mod. Ja jesam new holanda, ursusa, zetora 16145 turbo i zetora 7745. kada ih raspakiram uđem u igru i nema mi tih traktora, ako tko zna neka pomogne. Usput vidio sam i ja IMT-a, a jesu dobri modovi. ;)

Chllas sretan rođendannnnnn i imaj puno novaca u ls 2009.

M

mladi kosac

Guest
kako da u ls09 imam suncokret,šećernu repu i sl.i gdje se kukuruzna silaža može istovariti kad napunim prikolicu

H

Hrcfarmer

Guest
CHlas imas ti neku dobru mapu? Daj mi link ak imas na youtube da vidim.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
... ja ti koristim mapu koja mi najmanje zauzima tako da mogu više modova staviti u igro pa ne štopa ! mapa se zove : map by ls portal team, a link je uklonjen ... nezz zašto ... sad sam tražio i ništa :S ...

V

vedo

Guest
David kaže:
Ej vedo jesi skinuo koji mod. Ja jesam new holanda, ursusa, zetora 16145 turbo i zetora 7745. kada ih raspakiram uđem u igru i nema mi tih traktora, ako tko zna neka pomogne. Usput vidio sam i ja IMT-a, a jesu dobri modovi. ;)

Chllas sretan rođendannnnnn i imaj puno novaca u ls 2009.

Jesi li raspakirao mod kako su oni rekli??Otiđi na njihovu stranicu i klikni na "How to install mods".Možda ti ne mogu zato što su u rar formatu?!?.Pokušaj naći neki mod u zip ili exe formatu jer se oni lakše instaliraju.Ako ti nije šta jasno evo ti link:

http://lsportal2009.com/?page_id=239

V

vedo

Guest
Evo vam link za UNIA PACK:

http://uploading.com/files/get/1b81712m/

A evo kako UNIA PACK izgleda:

uniapack.png
[/url]

Uploaded with ImageShack.us
[/img]

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
vedo kaže:
A samim tim što ovaj kombajn dolazi,da li će doći i mod za šećernu repu(ili već postoji)
Da dolazi potpuno novi mod za repu, a datum izlaska se jos ne zna.

P

predator95

Guest
goci1990 kaže:
vedo kaže:
A samim tim što ovaj kombajn dolazi,da li će doći i mod za šećernu repu(ili već postoji)
Da dolazi potpuno novi mod za repu, a datum izlaska se jos ne zna.

to je jos bolje :)

Najnoviji postovi

Na vrh