• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Aprilililililili :supz: :rolleyess:

Kolege iz Poljskog mod team-a su se malo našalile,pa sam to podijelio sam vama :rolfer:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
doba je.... :weedman::weedman::weedman:
:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:

K

kova190

Guest
Jel mi može netko pomoći pošto ne mogu skužiti koji mod mi radi ovu pizdariju...naime kada idem orati ili tanjurati,vjerojatno i sijati,zaposlim radnika na traktoru,on nastavi to raditi par metara, stane, digne priključak i to je to...i tako stalno...izluđuje me to...Malo mi fali da izbišem sve modove i krenem ispočetka...ali ako netko slučajno zna bio bi mu jako zahvalan! Hvala!

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
dali ste vidjeli ovaj seasons mod http://www.ls-uk.info/downloads/6/23092 piše ovo:
Kreirali smo skriptu sezone, ovaj mod će početi u

proljeće (sadnje sezona) ide u
ljeto (pazite na štete na usjevima, suša, kukci, itd.), a zatim
pada (morat ćete dobiti svoje usjeve out)
zima (će ubiti sve usjeve, osim pšenice)

Najnoviji postovi

Na vrh