Re: farmervg! - fala TI ko bratu! ...
., lip TI pozdrav prijatelju; farmervg! ...
., odlučil sam da TI ovdeka u tvojoj temi napišem par besed - pisane štorije., neznam ni sam od kud da krenem?, ono, po redu bez reda.- ... :wink: ...
., vidili smo se nekoliko puti u "živo" kod našeg Grge - Rojca u V.Gorici!, vidili, počastili, darovali, pisali, ... ALI, nismo imali neki zajednički tema osim ića i pića., a zač?, pa TI imaš pravi traktor u odnosu na moju igračkicu - prdekalo, imaš farmicu - žive životinje ke ja NIS volil?, nis imal doticaja sa "njimi"?, ni sa crnom prasadi, ni sa kozami., ono., crni mi prasci ružni?, koze smrdidu?., ... ., ALI, TI Obećal?, TI dal Reč - ispunil Obećanje i Uvjerenje da me totalno Uvjeriš u ono drugačije do sada meni znano - poznato? ...
., tvoji "crni" prasci! - odlične mesne delicije ke moredu u Banske i Bečke Dvore! :icon_super:
., tvoje koze! - ta predivna - pametna - draga - nadasve "mirna" stvorenja!, nasuprot ovac, pa ovce sa kimi se borim celi život?, one su nula u odnosu na koze!? ... ., moja mala obitelj i ja!, jednostavno smo se razuvjerili u loše predpostavke - predrasude o kozami i zaljubili se u tvoju nam Darovanu kozicu! - ona je SVI nas privatila mirno, koda se znamo oduvik?., dali smo je na udomljenje kod Naši prijatelja dok joj ne napravimo primjeran - ugodan smještaj? ...
., iskreno!, onaj dan "D", bil je stvarno Dan za pamćenje!, onoliko dobri stvari ni mi se već dugo desilo u mom skromnom životu!, a za moju obitelj radost!, TI si veliki zaslužnik - mučenik., SVI skupa bili smo jako radosni tvojim dolaskom u naš skromni Dom, pomoći oko akcije drv, darovima! ... :icon_super: ... - jednostavno!, TI si čovik legenda! ...
., još smo SVI skupa, a najviše Ja!, pod dojmom jedinstvenog DARA!, nemam reči, ostavil si me totalno zbunjenog i ugodno iznenadjenog - nemogu da vjerujem da se to i takovo - pozitivno, more i meni desit?, ALI, evo, desilo - dogodilo se zahvaljujući tebi prijatelju! ... - fala TI! ...
., pozdrav lipi tebi i tvojoj obitelji!, čitamo - pišemo - pomažemo se., Bog! ...