Vjerojatno da, jel prvo me počeo zezati Hi-lo nije htelo prebaciti i začas ovo onda.... sad u kojoj je ostalo u Hi-lo nemam pojma..... Budem sutra videl... Nadam se da je samo struja u pitanju.
Reverzer je mehanički i nema nikakve veze sa elektroventilom. Preko elektroventila ide samo kalanje brzina.
ima jedan indikator zbog kojeg traktor poblesavi,a na isti idu žice od HI-LO prekidača.kod mene je jedna žica bila prožuljana i zbog iste je traktor sam znao promijeniti smijer kretanja bez obzira u kojem položaju ručica reverzera bila.
Krivi izbor. To ulje je "pregusto". Transhidraol JD50 je pravi izbor.Ja predpostavljam da u motor može Super5, a mislim da su na tim starim serijama mjenjač i hidraulik odvojeni, no ako nisu Transhidrol 85 je napogrešiv za taj traktor.
Tomislav od kud si?
Bude se javio netko sa istim ili sličnim traktorom pa bude točno rekao sve u vezi s uljima.
Ja predpostavljam da u motor može Super5, a mislim da su na tim starim serijama mjenjač i hidraulik odvojeni, no ako nisu Transhidrol 85 je napogrešiv za taj traktor.
Krivi izbor. To ulje je "pregusto". Transhidraol JD50 je pravi izbor.
Šanana nema ništa puno posebno unutra samo da vidiš getribu od svog IMTa i svojeg SAMEa i tog FIATA onda bi vidio zašto tamo moza iči rijetko uljePa to je ipak prilično star traktor, pa jel ima on kaj posebno u mjenjaču/hidraulici za razliku od IMT-a ili Zetora??
Zato sam mislil da klasična 85-ica može u njega...
Šanana nema ništa puno posebno unutra samo da vidiš getribu od svog IMTa i svojeg SAMEa i tog FIATA onda bi vidio zašto tamo moza iči rijetko ulje