• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FiatAgri serija 90 (55,60,65,70,80,85,90,100,110,115,130,140,160,180)

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
55
Pozdrav svima, imam problem fiat agri 72-94 izbaci mi hidraulično ulje na odušak iza rezervara od goriva znaci izbaci mi kad ga brze vozim sigurno 10-15 litara i kao da mi traktor sporije dize nego prije neko govori da je pumpa dal je iko imao ovakve simptome
Lp

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
55
Dodao bih jos kad se traktor ugrije hidraulika samo stane nece da dize kad se ohladi dize i spusta normalno dal je pumpa il nesta drugo promjenio sam filtere do njih nije

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
786
Da li se hidraulično ulje jako grije u radu? Pumpa se mora ispitati prije nego ideš na promjenu. Koja je povijest traktora, koliko sati, koliko si dugo vlasnik?

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
55
Da li se hidraulično ulje jako grije u radu? Pumpa se mora ispitati prije nego ideš na promjenu. Koja je povijest traktora, koliko sati, koliko si dugo vlasnik?
Mjerio sam laserskim mjeracom pumpu i pisalo je 53 stupnja vruca podosta i evo sad mi hidraulika staala i kad se ohladi radi opet traktor ima 8600 radni sati i tvornicka je pumpa na njemu

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
55
Evo sad sam mjerio kad sam stao pumpa se zagrijala na 97stupnjeva to gori pipno rukom izgorio ruku

Na vrh