Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Mogu samo reći da lijepo izgleda... Sviđa mi se što ima široku kabinu,sa zadnjom ravnom šajbom.. Cijena je previsoka s obzirom da su sve 4 gume za mjenjanje (zadnje bi još i poslužile,ali prednje nisu ni isti model a i dimenzija nije ista koliko mi se čini). Prednji farovi su za mjenjanje, vidi se da su otišla sjenila (to je boljka seriji 94 i F-u). To je moje mišljenje, koliko se može vidjeti sa slika....
Svakak previse para, i da su gume ok, imam takvi, al kabina mu nije siroka, u biti je jako uska, za jednog je ok, ali vec druga osoba nema kam, s lijeve i desne strane su ti ruckice i gubi se dosta mjesta.
A kak gogo veli, ovaj je vec dugo u oglasu, sad dal je samo cijena problem ilinje nesto ispod...
Sjedio sam u tom traktoru, siromašan je kaj se tiće opreme, čak nema ni gramer sic, ima običan sic kak i ja na 565, sve ostalo se vidi na slikama, a cijena mu je pretjerana i to sam rekel čovjeu u lice, samo je šutio, zato ga do sad nije ni prodal, a ni nebude.
Realno, tu nema kaj koštati više od 80.000 kn, toliko smo mu mi nudili.
Tesko da ce ti ga netko dati za toliko, ja prvi nebi jer i starije serije fiata te konjaze drze cijenu i mozes se slikat, cinjenica je da ne vrijedi vise od 80 soma s tim gumama, ali zakon ponude i potraznje odradi svoje. Isto ti i sa zekanima, skupi su ko suho zlato, a realno ne vrijede toliko.
A gle, nemora ga on dati ni meni ni nikome za te pare, ali nebude ga nigda ni prodal, neje takvo vreme da se ljudi budu razbacivali s novcima, ko ima bude kupil novo, a ko nema, nema.
Em znamo i ti i ja da ga nije on platil bog zna kakve novce tam gde ga je kupoval
Prijelazni modeli s fiata na new holland, u biti ti je to jako slican traktor onom 88-94, ne los, pitanje je u kojem stanju je, al to pogledas kad kupujes. U svakom slucaju, bolje se isplati za te novce uzet noviji i malo jaci traktor.
Stigao je nedavno jedan u selo TL70, traktor je mehanički potpuno jednak kao i kumov 65-94 samo je upakiran u malo noviju limariju, znači ljepše je dizajniran.
Mada su meni stariji ljepši, jedino je na TL-u bolja kabina, veča i preglednija
Pozdrav forumaši.
Dali netko zna kako se kalibrira brzinomjer na fiatu 88-94,onaj digitalni sa desne strane šta pokazuje brzinu kretanja i obrtaje kardana.