Re: Fiatagri Winner F serija (100, 110, 115, 120, 130, 140)
Apsolutno ne patim na novi Fendt, JD, Massey, Claas i boli koji novi i za mene je ova mehanika vrh, pogotovo ovakvi primjerci.
Pod dojmom jesam, naravno, bio bi svako na onaj zvuk i onu jednostavnost mehanike i kak sve odlično funkcionira nakon toliko godina i radnih sati, svi ovi današnji nakon toliko toga nemogu se mjeriti s njim.
Netreba pričati o udobnosti i nekom komforu, jer ovaj po tome ne zaotaje ništa posebno, kabina zadihtana, sve na dohvat ruke, niej na gumbiće, no i bolje po meni, ima power, dovoljno brzina za svaki posao, i nevjerojatno je tih u kabini, još kad ga ožežeš po gasu do nekih 2700-800 okr, ma koji novi to može kad su svi blokirani...sve u svemu pohvalan traktor za svoje vrijeme, a i još dan danas!
Oprema??
Po meni ima sve ono najpotrebnije za normalan rad. Netreba biti naučen na sve gumbiće, svemu je tomu kratak vijek trajanja.
Da je najbolji nije, da se nemože nekaj strgati, naravno da može, al za mene bude vrh!
Ima nekih 5500 kg i dok ga se optereti sa utezima mislim da se dođe do sasvim pristojne kilaže. No ima tu i prednosti, strašno je živ na gasu i ništ ga ne muči neko brdo i sl.