Pa hajd da se parkiram na rikverc malo kad već nudiš mjesto...
Za početak, ja nisam majstor, kako po struci, tako ni po zvanju, da ne brkamo lončiće. Ja samo probam popraviti, pa nekada i uspijem.
Što se tiče tvojih uradaka, ne pratim te toliko da znam sve o tebi kao ti o meni očito. Što se tiče samih radova, tvoja volja hoćeš ih dijeliti ili ne, kao što ja nisam podijelio generalnu Zetora.
Ne znam što ti je za cilj postići u ovoj temi, ali već si mi "prijetio" jednom zgodom objavljivanjem PPa za koje sam ti rekao, pa sada opetovano kažem: Brate, objavi, ako će ti to nahraniti dušu. Ja nisam najpametniji čovjek na svijetu i ne pravim se da jesam, to što ja pitam ako nešto ne znam, me ne čini glupavim ako smijem konstatirati, već snalažljivim. P.S. Mogao si ostaviti i datume da se vidi kada sam te kontaktirao u te 3 - 4 godine kako kažeš, a onda da baš i nije sve bilo o mehanici, ali sitničavost ostavljam tebi, jer pokazuješ da si zapravo sitničava osoba krhkog ega, upitnog integriteta, ako si se našao uvrijeđenim, a očito jesi jer na podbod nakon podbadanja jalno reagiraš.
Nadalje, ja sam zahvalan na pomoći. Žalosno, ali ako se još sjećam, rijetko da smo koji razgovor i završili, jer obično je ostao visiti s jedne ili druge strane, pa "traženo" hvala nisi dobio, a ni cilindar od Tomosa kojeg nikada nisam našao jer su sada već rijetki.
Dakle da utvrdimo, ja majstor nisam, samo entuzijast koji radi sa dvije ruke i još uvijek 10 prstića ono što može. Tebi se ispričavam ako te nešto vrijeđa u mojim postovima, ali slobodni smo ljudi, slobodnog uma. Uzmi mi ovaj post za zlo, a i ne moraš ako ne želiš, slobodan si odlučiti što god želiš jer niti hranimo, niti oblačimo jedan drugoga - ovo će ostati samo uklesana 2 posta u nekoj tamo temi o filterima koja je prerasla u "nešto" više na, rekli bi zlobnici, osobnom nivou. Za mene nije osobno jer se ne osjećam uvrijeđeno, a druga stvar je što se uopće niti ne poznajemo da bih se mogao uvrijediti. Svakom kažrm što mislim i to me čini iskrenom osobom, a sad, tko se kako pronađe u tome.
Zatvorio bih ovdje knjigu jer sam završio s poglavljem - kako za danas, tako i za buduća čitanja, a mi se vidimo u nekoj drugoj temi, pa budemo imali prilike opet "ukrstiti sablje".
Na samu temu i čarape imam reći to da mi se čarape još nisu sazuvale, pa ni upadale u rezervoar, ali za sve postoji prvi put.
Kanisteri su kakvi jesu, neki novi - neki stari, oprani miniwashom nakon par korištenja i ocijeđeni na suncu, a kažu da se u vodi i na suncu razvijaju alge, pa ga ti sad znaj dali ja doprinosim ili odprinosim samome sebi. 🤷🏻♂️ Svakako, ni jedan steoj se nije žalio na gorivo, više sam imao problrma s limenim rezervoarima i hrđom u roto pumpama pa zabrekne ventil gašenja i onda bude prcenzi.