Re: fligel prikolice
Znači da je trgovina stala nitko ništa ne kupuje
Kod Fligl prikolice ima nekih nedostataka mislim da sm ih naveo u prijašnjm postovima .
Kad sam je dobro zagledao imao sam nekih primjedbi i za iste novce sam imao Fligl i Tehnostrojku ali je Tehnostrojka imala povišene stranice što mi je i odgovaralo zbog silaže .
Visina stranice kod Fligla je 50x50.
Visina -------- kod tehnostrojke je 60x60.
Nije to samo presudilo nego i neke druge stvari koje sam čuo od trgovaca kao što su -Gume , zadnja poteznica ,priključci za kipu i zrak za drugu prikolicu i još nekih sitnica kojih kod Tehnostrojke nije bilo
Ali ne kudim je nije ona loša samo sam odabrao po mom kriteriju bolju što i nemora biti.
Vidjet ćemo kroz eksplataciju.
Koliko vidim svima su slali čestitke i neke ponude prikolica i slično.tomica zetor kaže:fligel prikolica je 9.5 tona i ja sam je platio 80 000 s pdv-om, a za božič sam dibio ponudu od laterana na akciji 67 ooo +pdv, tako da to nije skupo, a ja bi trebao jos jednu nabavit...
Znači da je trgovina stala nitko ništa ne kupuje
Kod Fligl prikolice ima nekih nedostataka mislim da sm ih naveo u prijašnjm postovima .
Kad sam je dobro zagledao imao sam nekih primjedbi i za iste novce sam imao Fligl i Tehnostrojku ali je Tehnostrojka imala povišene stranice što mi je i odgovaralo zbog silaže .
Visina stranice kod Fligla je 50x50.
Visina -------- kod tehnostrojke je 60x60.
Nije to samo presudilo nego i neke druge stvari koje sam čuo od trgovaca kao što su -Gume , zadnja poteznica ,priključci za kipu i zrak za drugu prikolicu i još nekih sitnica kojih kod Tehnostrojke nije bilo
Ali ne kudim je nije ona loša samo sam odabrao po mom kriteriju bolju što i nemora biti.
Vidjet ćemo kroz eksplataciju.