Ja foliju godinama nabavljam preko Migić d.o.o.. To je Njemačka folija Sun Sever 5. petogodišnja garancija, UV stabilizirana, ima unutarnji sloj koji onemogućava izlazak topline(zato je jako bitno da se ne pogrješi kod postavljanja-inside). Do te folije sam došao na jednom predavanju(uzgoj rajčice u hidroponu) kada je profesor sa Agronomskog fakulteta rekao da je ta folija najkvalitetnija na našem tržištu. Važno je kada se folija mjenja na plastenicima i to je najbolje uraditi na jesen. Znači folija se nabavlja najesen jer ćeš dobiti novo proizvedenu foliju iz tvornice(oni zalihe moraju prodati do 01.09) i takva folija će trajati sezonu dulje. Vjerovali ili ne meni je Sun Sever trajala 7 sezona.
Petula dat ću ti jednu malu obavijest sve folije za Migić doo uvozi Metalon doo iz turnašice i nemaju nikakvih zaliha zato što svaki ponedeljk dolazi kamion sa folijom a garancija ne spominje sezone nego godine (četiri) i zaista je najbolja a taj profesor radi zajedno sa gospodinom Blažinčićem na postavljanju grijanja u plastenicima. Vidiš kako je svijet mali.