Kažeš da ne bi više ovu od cipra,šta je sa njima?Dogodine bi morao mjenjati neku foliju pa malo "lutam".
Da znam i ne samo ti nego svi mi.Zato cu rado podjelit ono sto znam .
Ova od Cipra ova deblja 200 mikrona ta je ok , stavljao sam ju staroj na jedan duži plastenik 45 metara i špage su preko njega i nemogu reć ni riječ .
Ako je žute boje folija onda nemoj sa tom nisam bio zadovoljan, to valjda više i nemaju.
U sječanju mi je ostala ona tanja kad sam ju odmotao bila je taj prvi dan toliko mekana da su ostali otisci prstiju na njoj (skoro sam ju pa probio prstima i dan danas se vidi ta rabota na njoj).
Drugi dan kad je folija udahnula malo "sviježeg zraka" taj problem više nije bio .Očvrsnula je.Znači ove tanje pazite prvi dan i ako se radi u ljeti po suncu oče se rastegnut, več drugi dan je ok.
Ma ova izraelska me stalno proganja (Pšeno, Agromais), ona ustvari uopče nije loša, nije skupa, po ljeti imaš zasjenjeno.Ali pre kratko ju imam da bi sad mogao garantirat .Za tu foliju bi ja volio cut Vaša mišljenja?
Evo neko je rekao ovisi ti na kojoj si poziciji , dal ima jakoh vjetrova ili nema.
Kod mene nema. Ja sam zaštičen sa svih strana i vjerojatno mi je zato gisova trajala tako dugo, al onda to znači da si ja mogu priuštit i jeftiniju .Oni koji su na ledinama i di puše jako taj mora kupovat najskuplje.
Mada mi je u gisu zenskica rekla vi ste vec drugi koji se pohvalio da je folija 15 godina izdurala.Onda je i taj drugi u nekom zaštičenom pojasu .