Molio bi vas za savjet pri kupnji folije za sadnju!
relativno sam nov u svemu tome pa me sve interesira, dali treba obavezno ispod folije stavit navodnjavanje?
koliko koštaju folije i gdje se to može nabavit...
LP
gle cesnjak na foliju nema smisla stavljati radi čega hehehehe ne isplati se sve kulture stavljati na foliju i kap po kap crijeva,, koji si dio Primorja?Sadio bi vani, mi u primorju to zovemo "dolac", dolina sa velikom njivom, pogodna za sadnju svega jer se rosa duže zadržava, nego na ravnim područjima, potegnuo bi 2 reda folije od cca 100 m za različite kulture, upravo zbog toga da vidim šta će uspjevati bolje!!
Dali tko ima iskustva sa sadnjom češnjaka na foliji????(njemu netreba toliko vlage)
gle cesnjak na foliju nema smisla stavljati radi čega hehehehe ne isplati se sve kulture stavljati na foliju i kap po kap crijeva,, koji si dio Primorja?[/QUOTE
okolica Matulja,klima loša,noći dosta hladne, sadio sam ja i prije puno, ali sad me folija prvenstveno interesira zbog rješavanja korova, a kemiju nebi htio baš koristiti!
okolica Matulja,klima loša,noći dosta hladne, sadio sam ja i prije puno, ali sad me folija prvenstveno interesira zbog rješavanja korova, a kemiju nebi htio baš koristiti!
Odi u Vrtni centar Viškovo imaš crnu malč foliju od 1.2 m a ako trenutno nemaju jer rade novi prodajni prostor imaš u vrtnom centru 150 metara desno posle Metroa (Cernik-Mavrinci) imaju crnu malč foliju 1.2 metra sa ili bez rupa.
Ja sam uzimao sa rupama razmaka 30 cm i koristio sam za salatu i jagode uzmeš koja je deblja mala je razlika u cijeni.
Pošto ćeš raditi više kultura uzmi bez rupa pa ih sam bušiš po potrebi.
PS: na kojoj si relaciji Matulji, Jušići, Jurdani, prema Kastvu ili Učki.??
Lokacija Rupa, koliko ta folija košta i koliko bude metara u roli???
moras nesto opsirnije napisati da bi ti se moglo nesto tocnije reci sto i kako