S
savana
Guest
Ima li tko iskustva sa Herbagreen-om? Dobila sam informaciju da je odličan za vinograd i za paradajz i papriku? :mrgreen:
Molim vas, ako možete navedite: gdje se u BiH ( što bliže RH) može kupiti Slavol?seva kaže:Za papriku i paradajz ja koristim kristalone i obavezno DRIN.
Prošle godine sam probao jedno makrobiološko đubrivo (bakterije),koje se koriste za proizvodnju zdrave hrane,
a zove se SLAVOL,i bilo je nevjerovatno!
on je ujedno i stimulator rasta,a paprike koje sam tretirao slavolom sam brao 7 dana ranije.
Ove godine je neizostavan i puno je jeftiniji od green-ovog programa.250 ml košta 3,3 KM.
cabage kaže:Koliko sam čuo, mani se toga i nemoj se previše zamarati učincima. Štopa prskalicu, uprlja sve na što sjedne...
mljeveni kamen, mogli bi se onda bilo tko tako sjetiti prodavati
Brzo bih ja taj vrt istrošio...Tiger kaže:Ja se ne bi složila...mi doma koristimo Herbagreen već godinu dana, i fakat je super stvar...stavljamo ga na svo povrće koje imamo i sve nam puno bolje uspijeva. I stvarno je sve puno ukusnije i ljepše izgleda. A osim toga to je skroz prirodno i ne trujem svoju hranu s kemijom...i to svoje povrće uzgajam za svoje dijete koje onda isto tako jede skroz prirodno.
A ovo za kamen...a kaj se ti onda nisi toga prvi sjetio/la pa prodavao...
I misliš da je kemija neš drugo...pomiješaju dve kemikalije u epruveti i to ti prodaju...ili flaširana voda...ili sto takvih stvari...zemlja za cvijeće...kaj si ju ne nabereš sam u vrtu...
cabage kaže:Koliko sam čuo, mani se toga i nemoj se previše zamarati učincima. Štopa prskalicu, uprlja sve na što sjedne...
mljeveni kamen, mogli bi se onda bilo tko tako sjetiti prodavati
Deči mislim da ste nekaj pobrkali, Herbagreen vam je u biti kalcitna stijena koja je mljevena u super fine čestice(nano) a koliko ja znam ta stijena se drobila negdje u okolici samobora tako da ta prihrana stvarno je prirodna i nije kemijski dorađivana
Jaka mi je to tvornica; mlin za mljevenje vapnenca ili u ovom slučaju magnezita .http://www.eco-bio-systems.de/index.php/de/Natural-Green/c-KAT50/a-P00352... tvornica toga je u selu u podrumu jedne škole...
Jaka mi je to tvornica; mlin za mljevenje vapnenca ili u ovom slučaju magnezita .
p.s. Ma neću više ništa pisati o kojekavim ****greenovima; stvarno je postalo previše.
p.s.s. Ako govorimo o kalciju, onda; CaCO3 (kalcij-karbonat) je netopiv u vodi; biljka (niti niti jedan viši organizam ne može razgraditi/apsorbirati CaCO3), u fiziološke procese unutar biljke ulazi isključivo kalcij kao ion Ca2+, itd., itd.,.......................:rolleyess:
Ak' je tak' rayer:... I ima efekta, to sigurno garantiram. Prošle godine šprico paradajz a par sam komada namjerno izostavio, nenormalno je iscvjetao, cvijeta više nego lista, a lišće tamno zelene boje, i plodovi su puni vode i nekako su slađi. Ista stvar je i sa jagodama. ..
Svakih 7 dana dok se stanje ne poboljša; vjerovatno će trebati 2-3 tretmana, ovisno o tome koliko je stanje loše. :?Danas sam se čuo s agronomom i poslao mu slike svog povrća ,sve mi je nikakvo,mislio sam da je plamenjača a on mi danas kaže da je fitotoksičnost ,da sam s nečim pretjero,znam da nisam i sad razmišljam mora da je herbicid sa susjednih polja na jednoj strani je zob a s druge strane pšenica ili razmišljo sam možda je od šmirglanja plastenika ,farbo sam ga prije postavljanja najlona ,sve u svemu reko mi je da tretiram aminokiselinama,imam nutrigreen koliko često ga smijem koristiti?