ja jos malo pa planiram gradit zecji nasip jedno 50 metara i ispumpat vodu iz mojih ljesnjaka ali sumjam u uspjeh
Krki radim noćnu pa ak treba budemo nešta sredili preko veze....
ja jos malo pa planiram gradit zecji nasip jedno 50 metara i ispumpat vodu iz mojih ljesnjaka ali sumjam u uspjeh
Brezova od 12.05.2013.god ima olimpijsku momčad ! BREZOVA JE USPJELA !!! BREZOVA IMA OLIMPIJSKU MOMČAD !!! Danas u Varaždinu,nama sretnom gradu je B ekipa DVD-a Brezova ostvarila svoj povijesni rezultat u sportskom vatrogastvu........Na Izlučnom takmičenju izborili smo mjesto koje nas vodi na vatrogasnu Olimpijadu....Od danas naše društvo ima OLIMPIJSKU EKIPU.....koja će u reprezentaciji HVZ-a zastupati državu Hrvatsku na natjecanju u francuskom gradu Mulhousenu....u mjesecu srpnju.Ova ekipa počela se stvarati prije 8 godina i kroz nju je u ovom vremenskom periodu prošlo više od 25 članova i moglo bi se reći kako pravi rezultati tek dolaze......Svakako da nećemo zaobići i pomoć naših navijača....odnosno navijačica.Vatrogasna zajednica Krapinsko -zagorske županije je........ostvarila tri plasmana,gdje se je uz nas na Olimpijadu plasirala ekipa B Muški DVD Regeneracija iz Zaboka i muška mladež DVD-Bedekovčina....Sve čestitke !
Mali prilog za forumaše vatrogasce,
Smotra vatrogasaca-Zagrebacke vatrogasne zajednice na celu sa predsjednikom Zlatkom Križanić ( predsjednikom najboljeg Zagrebackog DVD-a Hrašće Turopoljsko)....VATRU GASI BRATA SPASI....!!!!