Evo malo sa današnje obuke obučavanje DVD-a
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Slazem se s tobom da nemamo financija za opremu ko jvp al opet i ti radis isti posao ko on gasis pozar pa ti treba oprema al jvp ima teze slucajeve pa ima puno vise opreme po meni je jedino nelogicno zasto dvd od npr 25clanova mora kupit za svakog cijelu opremu kupi bar pola opreme kako spada ovak i onak kad je pozar malo ih se odazove jedino kad je festa svi su!
ok, tezi slucajevi!
a sta bi jvp bez dvd-a? recimo da gori na 10 mjesta koja pokriva jvp, a nema ni jednog dvd-a?
Slazem se da nemoze pokrivat i da nemoze stic na sve pozare pogotovo kad krene ko kod mene sumski pozari tri su dvd pa nekad mi ne stizemo dolazi nam jvp u pomoc jer gori na puno mijesta jvp je opremljena i ispitana za sve a dvd zna se kak su opremljeni i ispitani svaka cast izuzecima ima nekih dvd-a koji su skoro ko jvp!
i nitko od vas nije dosao na ideju ili si postavio pitanje:
cekaj malo, pa mi smo osnova, mi smo prvi, zasto nebi bili isti kao jvp po pitanju opreme???
da podignem temu...
pitanje za clanove dobrovoljnih vatrogasnih društava: kakva je situacija u vasem kraju otkad se uvela javna vatrogasna postrojba???
ima li problema, prepirki i slicno jer je opce poznato da u kraju gdje se uvede jvp, dvd-i se pocinju gasiti...