tino kakav si to ispit polagal pa da se možeš prebacit??
ma neee...ja sam taj ispit još h 7. razredu polagal za čin vatrogasne mladeži...sad imam 16 godina i nemogu u mladeš više hodat pa idem u starije
tino kakav si to ispit polagal pa da se možeš prebacit??
Hvala na tvom pozitivnom komentaru. Mogli smo več prije otvoriti ovu temu ali nikad nije prekasno.
Imamo i mi još danas dva TAMa u rezervi. Znaš kako, novija vozila su malo veča pa nam Tam služi za šumu i nije nam žal ako ga grane oštete. Isto u nekim selima nemože se proči sa velikim kamijonima. U zimi stalno su mu lanci na kotačima pa ga imamo u rezervi ako bi nas zvali negde u brda pa je on spreman sa lancima za teže uslove po snijegu. Znači još nam je on od velike pomoči.
A konobarica, hehe, normalno da vam je takva kakva je, zapela za oko.
pa samim prelasko 16 godina prelaziš u A ekipu pošto je madež od 12 do 16...a ja sam sa 10 god bil u mladeži navalni 1 hehe
Vatrogasci iz Karlovca - http://www.jvp-karlovac.hr/Otvaram temu u kojoj bi pisali o vatrogastvu.
pa ja sam pre dva meseca navršil tek 16
u 9 mesecu je bilo državno u zadru...bili smo 11. od 70 ekipa a šugava Bedekovčina naravno 1. -.-''
kaki te ispit spopal..ja nisam polagal nikakav ispit..@fric dosta ih se zna švercati pa sam ja sa 13 god išel na natjecanje za djecu jer ih je bilo premalo a mladeži previše...a sad pa je obrnuto za djecu ih je i previše a mladež nas ili jedan fali ili nas je taman..a vježbe sad 2godine nemožemo raditi mi mladež jer se nikak nemožemo uskladiti zbog škole...tino kak imaš 16 a ideš u 1 razz??
kaki te ispit spopal..ja nisam polagal nikakav ispit..@fric dosta ih se zna švercati pa sam ja sa 13 god išel na natjecanje za djecu jer ih je bilo premalo a mladeži previše...a sad pa je obrnuto za djecu ih je i previše a mladež nas ili jedan fali ili nas je taman..a vježbe sad 2godine nemožemo raditi mi mladež jer se nikak nemožemo uskladiti zbog škole...tino kak imaš 16 a ideš u 1 razz??
kod nas nedaju da je tak..ipak mora biti neka granica..kaj bi mogel bez švercanja trenirat za neku ekipu a da za to nemaš određene godine to je nemoguče... @tino...a vrag ga hebi onda sam krivo skontal...
ti si valjda cital ono di sam se predstavljal to sam pisal h 5. mesecu kad sam još 1. razred blkod nas nedaju da je tak..ipak mora biti neka granica..kaj bi mogel bez švercanja trenirat za neku ekipu a da za to nemaš određene godine to je nemoguče... @tino...a vrag ga hebi onda sam krivo skontal...
Jeli ono Nissan na onom prvom videu?
Mi smo imali jedan takav Nissan King Cab, dobro se ponašao, u stvari bio je neuništljiv.