mashio 1,80m
u glavnoj ulozi: IMT 533 DeLuxe
Ja
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QVvrjgFwaoI&feature=g-upl[/YT]
Koliko dugo radiš s istom i dali ti je poznato dali može oštetit mjenjač ili motor?
Dobar stroj, isti kao moj, ali sam svog ofarbao u zelenu boju, puno je ljepši
za 533 imam gramip 150cm......kada ju zaglavim do kraja, onda ju dobro osjeti u 1 sporoj......a ako ide malo pliće, onda neosjeti.......sve ovisi od zemlje do zemlje, al kod mene je lagana zemlja.......ja nebi išao preko 150cm......i moja je lagana freza......dok imt od 130 je teška freza i mislim da ju je još teže vući od moje, iako je manja......al nikada nisam probao staviti na traktor.......
oko 20cm......s tim da mora biti dobro orano, na barem 30cm
zakaj pa frezaš 25cm duboko
dali ides direkt na brazdu ili sta prije napravis
ja sam sa 533 i nekom njemackom frezom neznam proizvodaca od 1.80cm frezo stalno na neku dubinu izmedu 20-25cm imam malo tezu zemlju i dosta je brdovito nisam imo problema da je traktoru jako tesko radio je sasvim normalno a sad 542 samo fucka s tom frezom
533 i 1.80 m i to na dubinu od 25 cm na težoj zemlji ne znam zakaj ali da budem iskren ne vjerujem
direkt na brazdu, za krumpir i ja frezam, samo prije još bacim umjetno, frezam i sadim sadilicom.....
treba paziti sa priključcima na kradan, brzo pokidaju traktor ako su preveliki za njega, pogotovo prevelika freza, ona najviše uništava......