• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gletanje knaufa

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Ja sam sebi napravil od obične pregradne cigle, požbukano na grubo i na to Sika hidroizolacija dvokomponentna pregletana dvije ruke i nema problema.
Znači sika preporuka

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Keramičar koji je ljepil pločice je rekel da je ta jedna od boljih ali je skupa.
Uzel sam dva pakovanja jer je rekel da treba navuči pod i diči se na zidove barem metar i tuš kadu do kraja.

Gledal sam kod prijatelja onu kaj se maže kefom i po mom sudu ova kaj se navlači je bolja.
A i kak velim, problema nemam nikakvih za sad.
Možda neko ima drugačija iskustva ali moja su takva.

Ovu sam kupil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nemam pojma, čul sam da je obavezno koristiti ga na vanjskim otvorenim terasama.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ako imaš vremena samo daj.
Ja bum živel u nadi da se nebudu odljepile kad nisu dosad.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Hidro izolacija me i zanima,,, trebala bi tuš kabina biti u nivou sa pločicama,,,,neki savjet oko hidroizolacije
Moj ti je prijedlog Mapei aquadefense. Jednokomponentna i brzosušiva. U kuteve obavezno dilatacijsku traku koju namazeš hidroizolacijom prije postavljanja u kuteve. I traku i zidove/podove

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Evo instalacija i odvod, gotovo, malo pokrpati rupe, pa zidanje tuš kabine, pa glazura

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh