• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorenje (Štruc) MUTA

dinko12

Novi član
Tu od
22 Sij 2025
Poruka
2
Hvala, ako je 178f dovoljan za kosu i frezu vjerojatno je i manji pa se lakše pripaše, možda bez širenja kotača distancerima, a i nešto je jeftiniji. U masivi mi rekli da je i stari la300 oko 5.5ks, pa reko neznam baš, piše da je la300 oko 7ks, vjerojatno dizel ima bolji moment.
Mislim da ovi motori više nemaju kajlu na osovini, korpa kvačila se natakne i stegne vijkom, možda se malo odmaste dosjedne površine? Da li to jednako dobro drži kao i klasika sa štiftom? Na koju silu se steže zna li tko?
ZAsad mislim samo kupit motor, dok ih ima ( jedno vrijeme ih nije bilo sad su opet dobili) pa u proljeće montirat.

Pozdrav, ja sam ugradio kohler ch395 od 9.5ks View attachment 78940
Ovaj motor izgleda dosta velik, jeste li sami ugrađivali? Što je sve trebalo dodatno u odnosu na original motor?
KAko se ponaša u frezanju i košnji i jeli potrošnja benzina prihvatljiva?

186 je bolji odabir.
Da li zbog snage, možda boljeg vijeka trajanja ili ima još neki plus?

Najnoviji postovi

Na vrh