Bok,
od prije par dana imam slijedeći problem sa Lombardinijevim motorom: nakon 2-3 minute rada motor počne nemirno raditi, dodaje gas, pa ga smanjuje i tako cijelo vrijeme. Kad radi na leru tu i tam se malo zatrese, ko da ga nešto zaguši. Kad je pod opterećenjem (npr. malčiranje) se to ne događa, al onda kad izađem iz "brazde" mi sama smanji gas pa je nezgodno uči ponovno u nju jer mi hoće ugasiti. Kolko se ja kužim u taj motor, čini mi se da ima neku malu pumpu goriva (ispod čašice rasplinjača) i nekako mi se čini da bi ona mogla biti problem. Skinuo sam rasplinjač i on mi se čini u redu, nigdje nije začepljen. Također su pregledana sva crijeva i nigdje niš ne pušta. Motor je star 4 godine i radi otprilike 6-7 rs mjesečno (većinom je gore rotacijski malčer, eventualno freza ili strižna kosa).
Stavljen je novi filter zraka, nova svijećica. Dosad nisam imal nikakvih problema s njim.
Za one koji ne znaju, to ovak izgleda.
Fala
edit: Izgleda da je otišo il se zapeko centrifugalni regulator paljenja ili bobina ne radi kad se zagrije, jer kad je hladan radi ok. Morat će mi stroj kod mehaničara :S