je..komad koji se uštekava je potpuno isti..
moram otić do polja i vidit jel se da odvidat vida najbliža tom neopituranom djelu,i jel se na popuštenu tu vidu da zakrenit neopiturani dio za odredjen kut..
a triba bi moć,jer je to sastavljeno od potpuno istih djelova..čak se na gornjoj slici vidi navaren komad na koji se zavida poklopac freze,a na suprotnoj strani se vide probušene rupe na koje se montira regulator dubine frezanja..
ako taj komad sa freze uspijem olabavit i okrenit sve za 90 stupnjeva,probat ću nešto dobit od toga..
ne buši mi se originalni komad,ali ako se na vide da dobit da mogu složit jedno i drugo,bit će to ogroman dobitak za mene!!
jer meni samo za neke stvari triba duboko frezanje,i neda mi se dovodit i plaćat nekog s plugom,za nekoliko redova krumpira..a muta nema snage plug vuć ako nije ovaj rotacioni..
mislija sam da će se javit ovdi netko ko je to eventualno rastavlja i zna da li se rastavit,ali vidim da nema baš ljudi s ovoliko ideja ka šta ih imam ja..
giggle):
još se sićam face mog starog kad sam sa 7 godina rastavija sat za navijanje-budilicu..
:icon_mrgreen: