Povario ja nju danas, ko zadnji seljak,obicnim elektrodama...:icon_fU:
Zanimalo me bi li drzali punti, da ju popuntam kako je bila i onda po savovima iskopam v utor za nikal elektrode, pa probat s njima.
Ali punti su mi se ucinili normalnima, ka na obicnom zeljezu, pa mi djava nije da mira, punat po punat, povarija sam sve...rofl):
Oce ista drzat, neznam.
Danas sam i malu Hondu, rastavija, nasa di je bizalo ulje iz nje, samo sam je posteza, ne curi vise.
Pozdrav cijenjeni korisnici foruma.
Trebao bih vase misljenje jer sam ponosni vlasnik muta gorenje maestral MTK i imam mali poteskoca u vezi nje. Naime kada je u leru kotaci se ne okrecu uopce ni naprijed ni natrag nego je moram vuci ali se okrecu kada je moram okrenuti na mjestu I tijekom voznje rucica za naprijed nazad od vibracija mi se zaglavila izmedu(naprijednazad) na sto je MTK stao kao ukopan na to sam ga ugasio i izasao je bijeli dim iz rupe gdje je poluga od odvajanja kvacila od motora, na to sve sam uspio odglaviti rucicu i upaliti MTK ali vise se ne mice neovisno u koju ga brzinu ubacim.
Molio bih vas za pomoc da mi objasniti sta se strgalo i sta se desava sa kotaca I koliko bi to kostalo.
Opet dihtung glave, standard giggle):
Kaj očekivati za 35 kuna?