mikke
Iskusan lik
- Tu od
- 20 Velj 2019
- Poruka
- 2,012
Moja Stihl 041 trošila mix sa super 3,od 79 do 90- tih, i još je jača od mene.🤣Bi ja vraga ulagal, ja bum dela ko nekad. S motornim uljem
Moja Stihl 041 trošila mix sa super 3,od 79 do 90- tih, i još je jača od mene.🤣Bi ja vraga ulagal, ja bum dela ko nekad. S motornim uljem
Nemam ga tu pokraj sebe, no ne sjećam se da piše na njemu. Ima na netu ovo:Jel pise negdje na njemu 4T?
Ja sam za svoj trimer mislio godinama da ne radi dobro zbog cudnog zvuka dok nisam proguglao i skuzio da je 4T
istina kad se kupuje novo to je tako, ja sam svoj puhač kupio polovan, od čovjeka koji me uvjeravao da je to četverotaktan motor i "samo sipaj benzin i ne sikiraj se". Hvala ti bože da se samo bavio preprodajom... Poslao mi ga je autobusom, jer nisam imao ni vremena ići do njega u Slavoniju. Inače sam ga kupio za 2400kn, nikakva para za taj stroj.Ne kužim kak ne znate kaj kupite?
Radio sam kratko vrijeme u trgovini koja prodaje trimere, motorne pile kosilice i sl. Znači svaki uređaj smo pred kupcem upalili i objasnili mu kako radi i koji je postupak da se upali i kako se održava. Tad je već bilo tih 4T mix trimera i obavezno se objasnilo šta je to i kako radi te koje gorivo se toči i u kom omjeru se radi. Ukratko, nema šanse da je netko nešto kupio a da mu se nije sve objasnilo i uputilo ga u neko osnovno rukovanje time šta kupi.