Kad delam mešung dobro ga promućkam pa opet mučkanje svaki put prije tankiranja. Ako motorka ne del oko vure vremena, okrenem je naopačke i protresem prije paljenja. Do sad nikakvih problema.Stvar je u aditivima i ulji da se ne odvaja od goriva nakon duzegbstajanja.
Nije bitno kolko trošiš, već je to da uskoro nebuš sam mogel mješavinu delat.Koristio to jednom. To uopce nije za nekog ko dosta trosi. To je za bakicu koja ima mali trimer i godisnje potrosi 2-3-4 l goriva. Stvar je u aditivima i ulji da se ne odvaja od goriva nakon duzegbstajanja. Znaci tu litru mos razvuc cjelu sezonu...nis posebno..
A zasto onda u njemackoj mozes kupit ulje sa mjesavinu? Ak nemos pravit? Nepije mi to bas vodu,al ajdNije bitno kolko trošiš, već je to da uskoro nebuš sam mogel mješavinu delat.
Fora je u ekologiji, co2. U Njemačkoj već to imaju, drugo nesmeš točiti. Jako bu skupo to.
Meni 4t nisu baš neka sreća: teški su za svoju snagu.4T trimer isto ide mjesavina.
Taj dio neznam, al to nam sve daje naša EU. Kak oni sviraju tak mi plešemo.A zasto onda u njemackoj mozes kupit ulje sa mjesavinu? Ak nemos pravit? Nepije mi to bas vodu,al ajd
Hvala.Permoto d.o.o.
www.permoto.hr
Znači Honda trimeri koriste čisti benzin.
Imaju posebno "karter" za ulje.
Mi ga imamo oko 15 god i do sad jedino karburator mjenjan.
Stihl ima onaj 4T mix koji koristi mješavinu
Jebala te njemačka, kad i ako ikad to do nas dojde mi se bumo snašli ko i uvijek.Nije bitno kolko trošiš, već je to da uskoro nebuš sam mogel mješavinu delat.
Fora je u ekologiji, co2. U Njemačkoj već to imaju, drugo nesmeš točiti. Jako bu skupo to.