• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Kod nas u BiH je bilo mozda najjeftinije u regionu 2,20 km i u roku mjesec dana + ova kriza sa rusima sad je 3,06 km ,previse za nase plate i uslove . S tim da drzavi od litra goriva ide 80 feninga ,sad predlazu da se skine barem akciza od 40 feninga ,al tesko ce to oni usvojit ,odmah manje para u kasi.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
I ja sam prije par dana dok je bilo 2.60 nasuo bačvu dizela ,180 litara ko zna sta jos moze biti.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Kod nas je zamrznuto do utorka na 6.50kn. Plan je sutra uzeti 2.000L, ako nabavim još jedan bazen, možda uzmem i 3.000L, moglo bi bit grbavo kasnije pa sad kako bude s ovim, valjda neće baš otići u pm cijene ili da bude nestašica...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Prave krizu planski i uzimaju dolare ,juče čitam kaze neki arap na OPEC sastanku nece da povecaju proizvodnju namjerno.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Ja danas uzeo 3000L, bude za dio sjetve.
Evo kakvo je stanje kod rusa:
Dizel 3,8kn/L prije 3 dana. Ako uzmemo u obzir njihovu dnevnu inflaciju sada je vjerojatno više.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Plan je sutra uzeti 2.000L.
Moji isto uzeli nešto sitno preko 2000, naručio sam prvo dostavu, s dostavom ispadalo oko 7 kuna (a inače je preko dostave bilo sitno jeftinije nego na benzinskoj), pa su išli na pumpu.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
Kod nas sa današnjim danom do utorka mislim da je ko je uzeo uzeo u krugu 50 km benzi što imamo...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Još bi jedino mogo aute roknut do čepa, ili ovog barem u kojeg točim obično, u drugi sam Class+ stavljao ali izgleda tome bude kraj 🤣

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Plavi ide na 10-11 kn sigurno...

Uzimajte sto mozete 😏
Jel vi to ozbiljno ili??? Ako je to tak... ne znam ko ce kaj raditi... uz cijene gnjojiva...ajme... ja imam malu zalihu od prosle god, htio u cet natociti ali plavog nije bilo...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Priče su ovih dana da na puno mjesta plave "nema" dok je zapravo ima ali je nedaju do utorka, jer po trenutnom stanju gube oko 0.50kn/l, nisam ja izmislio niti vidio direktno već prenosim tuđe riječi.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Jedan dobavljač danas rekao da u utorak plava ide na 8,5kn s time da će sada svi naplaćivati dostavu. Drugi rekao da ide kao što sam napisao 1,2-1,7kn gore. S time da nitko neće isporučiti (dovesti kuc) prije utorka.

Najnoviji postovi

Na vrh