Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,489
Pod cijenu toga da dozvole to,ja sam spreman i na to,jer će biti puno zgodnije.
Posljednje uređivanje od moderatora:
Kreno sam razmisljat o kupovini dizelasa...Moguće je, samo će opet biti onih kojima je malo subvencionirano i onih kojima je više nego što treba. Problem će biti što neće se više davati sa kartica da se potroši, nego će ovi koji imaju višak trošit u auto...
Malo je subvencionirano onima koji rade zemlju bez ugovora, time se pokušava prisliti sve korisnike da srede imovinsko pravne odnose. E sad problem su naši ljudi koji daju zemlju drugome da radi, a sebi uzimaju poticaj i takve šeme, od takvih ne treba niti uzimati zemlju, ne zbog poticaja, nego zato jer se njegova zemlja obrađuje, a on pored arende traži kruha preko pogače i direktno onoga tko radi zemlju zakida i za subvencionirani dio goriva jer takvu zemlju niti ne možeš uvesti u sustav.Moguće je, samo će opet biti onih kojima je malo subvencionirano i onih kojima je više nego što treba. Problem će biti što neće se više davati sa kartica da se potroši, nego će ovi koji imaju višak trošit u auto...
Nije prejeftin, preskup je kakvo je zapravo smeće od goriva... Mene niko ne pita dok dajem 4000 kn za injektor zbog njega...Problem je kaje taj plavi prejeftin, i djeli se kapom i šakom. Tome treba stat na kraj.