• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,199
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,196
Koliko sam neki dan vidio u prolazu i tu več napisao, neki ljudi sami sebi doma voze 2 put po 1000 litri "plave tekučine", u smjeru od VŽ prema KC. Sami si dostavljaju. 👌

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,414
Mene par-nepar ograničenja ne dotiču pošto nemam brojeve na tablici. :D

Nego, Japan razmatra kupovinu goriva u yuanima, za njima će onda i ostale države, a to znači kraj petrodolara. Zato narančasti radi to što radi.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,196
Ako nemaš brojeve nisi nedodirljiv, jer ti si "nula" od brojeva, dakle potencijalno si točno prvi i zadnji na redu i udaru. Kako dobro, kaj ne :cool: :devilish:

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
620
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?
Meni je moj dostavljač rekao da voze, ali trenutna cijena kod njih je preko 1.2 Eur/L.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,439
Netreba dramiti i paničariti dok ima goriva, kolko košta da košta onaj ko ga mora kupit bu ga kupil nebitno kolko košta, problem bu možda ako ga nebu. Sad je tak kak je.
Ja ga moram kupit i nemrem si pomoći.
I cigarete su skupe pa pušimo.
Sve je to život.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
620
Slažem se, osim ovog dijela sa cigaretama.... ja smatram da su cigarete prejeftine. Ali kao okorjeli nepušač možda sam malo pristran po tom pitanju.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,394
Malo pristran 🤔. Pa kaj te boli ona stvar za nekaj kaj ne kupuješ? Bila kutija cigareta 1 euro ili 100,nema baš nikaj s tobom 🥂

Najnoviji postovi

Na vrh