• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,199
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,180
Koliko sam neki dan vidio u prolazu i tu več napisao, neki ljudi sami sebi doma voze 2 put po 1000 litri "plave tekučine", u smjeru od VŽ prema KC. Sami si dostavljaju. 👌

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,407
Mene par-nepar ograničenja ne dotiču pošto nemam brojeve na tablici. :D

Nego, Japan razmatra kupovinu goriva u yuanima, za njima će onda i ostale države, a to znači kraj petrodolara. Zato narančasti radi to što radi.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,180
Ako nemaš brojeve nisi nedodirljiv, jer ti si "nula" od brojeva, dakle potencijalno si točno prvi i zadnji na redu i udaru. Kako dobro, kaj ne :cool: :devilish:

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
619
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?
Meni je moj dostavljač rekao da voze, ali trenutna cijena kod njih je preko 1.2 Eur/L.

Najnoviji postovi

Na vrh