• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,749
Onda se odseli vu tu jugosloviju ak ti se ovdje ne sviđa...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,239
Ajde da i ja jednom probam preskociti odgovor.... nemrem, barem riječ dvije moram napisati.
Pametni budu shvatili kome se ovde ne sviđa, a ni u Jugi....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,749
Nekad je bil jedan vic: kad se bude živelo kak v Ameriki?
Kad svi crveni budu zatvoreni v rezervate...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,749
E da imamo jednoga takvog...umjesto ovih koji se brinu o pravima glisti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,239
Ti si @ZJ Izgleda još na gorivu od preksinočnje kumove proslave 40-godišnjice.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,132
Ne treba nam takav u državi. Brine se on o nama i izdaleka. Prikupio tri miljarde na svoje račune. Takvog zla nije bilo od drugog svjetskog rata. Sjeme mu se zatrlo.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,035
Aaa joj tebe,,,,,
Nemoj nam Nobelovcu, da se sjeme zatre,,tako ti ničega,,,pa vidiš ti koje je on samo ratove zaustavio,,,
Ja sam siguran da i 2 sv. rat je on zaustavio,,još tad je bio samo mali spermić,,,
Što mu onaj što mu je mater guzio nestavi kondom,,,svijet bi danas kudikamo bio bolji,,:ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,132
Samo čekam da izvali da bi on zaustavio i križarski rat da je onda živio. Njega ni rođena majka ne podržava zato mi nije jasno kakvi su to likovi koji ga slušaju i podržavaju. Gledam mu onog ministra obrane, ni taj nije čisti. To ili je sve drogirano ili prirodno bedasto.

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
447
Pitanje?
Ima netko da je tankao plavi dizel na petrolu, a sad posto ga nemaju tanka na ini? Moje zapazanje je da malo vise troai ovog sa ine🤣

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,064
Ja sam primjetil da su mi filteri nakon 100rh bili katastrofa...

Isel sam ih mijenjat jer sam videl da mi nekak teze pali...dok smo ih skinuli, uzas...

Posljednje uređivanje:
  • Wow
Reactions: ZJ

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
279
Znači povijest se ponavlja, opet kad država 'regulira' cijene opet kvaliteta plavog pada drastično...
Natočite u bocu od 2l na INI plavi, ostavite 24h. Prije 3g dok sam još točio plavi, nakon 24h u boci je 1/3 pri dnu bila neka zuta prozirna tekućina tj voda a ostatak plavi dizel..Na 50rh na plavom dizelu filteri budu prljaviji 3-4x nego na 250rh običnog...
Da, cuvajte se plave boje. Filteri na CR dizelima se stopaju nenormalno.
Ti traktori ne bi ni smjeli raditi na plavi.
Tako je!

Najnoviji postovi

Na vrh