• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,205
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,324
Koliko sam neki dan vidio u prolazu i tu več napisao, neki ljudi sami sebi doma voze 2 put po 1000 litri "plave tekučine", u smjeru od VŽ prema KC. Sami si dostavljaju. 👌

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,456
Mene par-nepar ograničenja ne dotiču pošto nemam brojeve na tablici. :D

Nego, Japan razmatra kupovinu goriva u yuanima, za njima će onda i ostale države, a to znači kraj petrodolara. Zato narančasti radi to što radi.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,324
Ako nemaš brojeve nisi nedodirljiv, jer ti si "nula" od brojeva, dakle potencijalno si točno prvi i zadnji na redu i udaru. Kako dobro, kaj ne :cool: :devilish:

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
663
Kakvo je stanje sa dostavom goriva? Jel naručivao tko 1000l i više ,ili nije moguće ?
Meni je moj dostavljač rekao da voze, ali trenutna cijena kod njih je preko 1.2 Eur/L.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,543
Netreba dramiti i paničariti dok ima goriva, kolko košta da košta onaj ko ga mora kupit bu ga kupil nebitno kolko košta, problem bu možda ako ga nebu. Sad je tak kak je.
Ja ga moram kupit i nemrem si pomoći.
I cigarete su skupe pa pušimo.
Sve je to život.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,426
Malo pristran 🤔. Pa kaj te boli ona stvar za nekaj kaj ne kupuješ? Bila kutija cigareta 1 euro ili 100,nema baš nikaj s tobom 🥂

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,978
A jel se sjećate onih starih dobrih bonovskih vremena. Jednom prilikom nako fajrunta svih mogućih diskača u sitne sate ekipa predložila a gremo na Plomin tamo delaju cijelu noć (to je onaj motel - vidikovac koji bi sad navodno mogao biti opet otvoren ?) A ki će peljat, a dobro je peljen sa Fićekom ali rabi naći bon od najmanje 5 litrov (da bimo rivali tamo i nazad). I našao se je bon i ben gremo nas petorica (a forši nas je bilo i šest ?) 🤭 To su bila vremena altroke....:cool:
656866809_26455336780763224_6837684382398675526_n.jpg

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
448
Pitanje?
Ima netko da je tankao plavi dizel na petrolu, a sad posto ga nemaju tanka na ini? Moje zapazanje je da malo vise troai ovog sa ine🤣

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,066
Ja sam primjetil da su mi filteri nakon 100rh bili katastrofa...

Isel sam ih mijenjat jer sam videl da mi nekak teze pali...dok smo ih skinuli, uzas...

Posljednje uređivanje:
  • Wow
Reactions: ZJ

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
279
Znači povijest se ponavlja, opet kad država 'regulira' cijene opet kvaliteta plavog pada drastično...
Natočite u bocu od 2l na INI plavi, ostavite 24h. Prije 3g dok sam još točio plavi, nakon 24h u boci je 1/3 pri dnu bila neka zuta prozirna tekućina tj voda a ostatak plavi dizel..Na 50rh na plavom dizelu filteri budu prljaviji 3-4x nego na 250rh običnog...
Da, cuvajte se plave boje. Filteri na CR dizelima se stopaju nenormalno.
Ti traktori ne bi ni smjeli raditi na plavi.
Tako je!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,134
Eto to je jedno od bitnih pitanja koje bi HPK mogla riješiti u dogovoru sa državom. Ukinuti smeće od plavog dizela i omogućiti da se toči normalno gorivo uz određenu subvenciju. Ne bi trebalo bojati gorivo i takvo smeće ulijevati u traktore, posebno one nove koji imaju injektore i kvare se zbog toga. Povećala bi se i snaga traktora, a ujedno i potrošnja. Normalno, ostalo bi nešto za natočiti i u autiće. Ne bi se ni oni bunili. Ali kako stvari stoje ništa od HPK, a ni od države.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
818
Veći je problem u starim kanisterima i bačvama koji se skupljaju po šupama da se što više osigura goriva. Neki dan sam čekao u redu i gledam u što sve ljudi toče, katastrofa

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,066
Imam kanistre i imam metalnu bacvu...sad neko vrijeme namjerno nisam uzimao prevelike kolicine da ne stoji predugo...oprani cisti kanistri, tocim preko finog sita i svejedno filteri uzas...

Najnoviji postovi

Na vrh