• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gudovački proljetni sajam 2014

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Ja ču u nedjelju doć na sajam pošto mi subota radna,valja malo nabit nekih prekovremenih:(angel): a u koje doba još neznam i sa kojom ekipom isto tak neznam,al ak ču bit u mogučnosti svakako dođem na mjesto okupljanja da se upoznamo:(y):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
I kaj sad ,
ja kao i svaki put do sad ne osječam se pozvanim na ničiji štand jer mi nije tamo po ovom poslu mjesto
ne znam zašto bi tim ili bilo kojim ljudima smetao u njihovu poslu i eventualnim mušterijama
reklamiranje ili samoreklamiranje ne dolazi u obzir iako se na mala vrata proguravalo svih ovih godina
najbolje da se obriše ova tema jer bude opet krenula u lošem pravcu .
tko god ima potrebu da vidi njušku od velečasnog može naraviti dogovor preko PP -a
Ja sam tamo u nedjelju .

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
No pa najbolje da sad dojdeš na HITNEROV štand ,Primu si sjebal ,pa morti kaj sposereš i za leto dve zapru Hitner ,onda smo bez brige...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mislim da je najbolji onaj štand pri kraju (rašlje oko bazena). Jedino kaj se nemre nitko spominati od glazbe (čitaj buke) :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja prvo idem tam na šarana ..to je obavezni folklor

mursanic , možda ako imam tako zli jezik propadne i sajam ?
Kaj se mene tiče može , glavno da ne propadnu šatori i šarani ..

vaš velečeasni

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
ispred šaranov zna obično biti nagaznih mina -konjskih...al lako si tam preg očistiš cipele na velike kubote...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kubote sam gledal prošle godine, suze su mi išle , ali sam rekel ovima koji su bili smenom da mi je to od propuha ..dečki kak bi ja to ganjal .
Pravi obični nanalickani traktor za Zagorske brege .

vaš velečasni

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas dobio dve ulaznice na Agroklubu,još večeras neka uleti 7 ,ima da padnu 4:tractor:

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
ZNAČI PESMA -SUZE ZA ZAGORSKE BREGE ,je nastala zaprav radi nove kubote ,,,,ko bi se toga zmislil,,,A kak bi bilo z njim lepo gnoj voziti kroz šumu ,de bi se nagnul i zadel krov za stari grabrič,i vlasnik grabriča neda dirati graber ,jer je to još njegov dedek sadil ,BARAAAAA SEKIRU mam te vdrapim kaj si mislil da se buš tu preseraval kak ti imaš traktor ,ti je to trebalo,,,je moj japa z kravumi tu vozil sijena na ljeta i nigdar nič ,veee boš ti slinavec moj grabrič REZAL ,,DEČEC HMEKNI SE JA TE ODROBIJAM,,,,

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
e stari moj , ne jebu kubutu Barini grabrići ..to ona odsmica za sobom

Nevjerojatno kak grabrići najradnije zrastu na putu , još se i nagnu na put . imaju največu vrijednost , fiškalovi nuki velike škole završavaju na jebenim ,grbavim Barinim grabrićima .

vaš velečasni

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
No pa najbolje da sad dojdeš na HITNEROV štand ,Primu si sjebal ,pa morti kaj sposereš i za leto dve zapru Hitner ,onda smo bez brige...

Kak ni šteta kaj nema prime, tak nebu baš ni velka šteta kaj ni hitnera nebu....i od njega nike moristi

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E @zokii,netreba nama niti Prima,niti Hitner jel,mi ćemo se naći taman da smo igle u plastu sijena. Tak se dugo budemo iskali dok se ne spazimo.A onda - pravac kava.Mene muž zove mala.Pa pivu ili gemišt ne smijem.:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Želja mi je prejti dole jemput :icon_weed:
Se plača kakva ulaznica il kj već?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Jutros mi stiglo par slicica sa sajma...

6buxjr4zul7xmvozbgzv.jpg

x17vr9q6g5n9vpu4z9bd.jpg

avxb0kr7xpps2mg40s.jpg

Vidimo se u petak od 9 pa na dalje a mozda i u nedjelju!

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Nevidim razlog zašto se nebi stavljale slika sa sajma???

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh