• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gudovački proljetni sajam 2014

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Jos nitko @Tineku nije odgovoril na pitanje, a posto i ja prvi put idem tamo ( a nikaj ne znam ) .... nemojte skrtariti na tipkanju ... trebamo informacije oko prilaska sajmu, parkiranju, ulaznicama ...

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
821
Ulaznice su valjda 20 kuna, a i možeš se provuč da uopče ništ ne platiš.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
E jbg,ja sam pare potrosil danas na zvucnike heheh
jedanput budem došel na taj sajam,garantiram :cool2:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Dobro je sve kaj je zabadava, ali ni 20 kn nije nesto pretjerano..... barem ne za sad jos

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sutra ne idem garant,jer bih mogao pasti u iskušenje i biti bezobrazno neugodan ako se pojavi lik prezimena jakovina i ekipa koja se bude ožderavala pod šatorom Belja:icon_madu::icon_madu::icon_madu:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@mtd - kad bi sve racunal, nebi ni isel onda.... A ja na takvim manifestacijama radje pojedem nekaj kaj mi nije dostupno cesto. Cevape mogu u svako doba na svakom cosku stamaniti !
@ajkula - mtebali bi onda svi doc u taj sator pa napravit " veselje "

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ova ostala klopa mi je malo preskupa...:icon_mrgreen:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
naci ce se nesto i za plice dzep... ak ikaj srugo ... cevapi ...:8):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
najbolje obići one štandove gdje se degustira,onako malo red ovog pa onoga,jedina prednost kod mene je besparica a i inače ne jedem janjetinu,to mi je velika prednost:(giggle)::(giggle):

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@ajkula ... nas dvoje imamo nerascisceni racun, al o tome na PP

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ljudi... Ja dolazim u Nedelju i posto mi je to prvi dolazak, trebam savjet !!
Posto ce bit, sigurno, guzva do ja. . , kak je sa parkiranjem !??
Jel ima dovoljno mjesta, il je najbolje doc u neko doba da se ulovi prazan plac !? ( sad samo cekam saljivdjije da me savjetuju da dodjem u 3 ujutro i da bu sigurno praznih mjesta )

dugan

Član
Tu od
3 Kol 2013
Poruka
266
Uvijek ima mjesta ako đođeš oko 9 sigurno češ imat mjesto na šljunčanoj podlozi,ovi što kasnije dolaze odlaze malo dalje u polje :icon_e_smile:

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
ak nemas gdje parkiraj kod mene,i onda pjesice jedno 4 kilometra...sajam mi pod nosom al necu ici.nist me posebno nezanima a i cini mi se da je svake godine skoro sve isto...tako da vam zelim ugodan provod:cool2:

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
a sa koje strane sajma bude taj parking? kad se dodje od velikog korenova ili kad se u velikom korenovu produzi pa se skrene prema gudovcu tamo pred samim bjelovarom, kod one tifonove benzinske?

nadam se da nisam blebno glupost, ali tak sam nest vidio na google street view-u

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@gazda gizdavi, hvala na ponudi, al ak imas 4 bicikla i od toga jedan sa djecjom sjedalicom . . . haha otelil bi se klinca nosit 4 km

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nemozes fulati, sve je oznaceno, policija i redari su svuda. ides prema bj i iza benzinske skrenes za gudovac. zatim picis ravno do prvog redara koji te dalje preusmjerava..

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh