• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gudovački proljetni sajam 2014

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Ne dolazim... :icon_fU: jer sam na svim sajmovima do sad bil izlagač, točnije onaj koji rinta tjedan dana prije i par dana poslije.... pa mi se sad ne ide kao turistu. :s: :mad::

Možda bude proljetni ko prošle godine, s pedalj snijega. Evo slike pakiranja za povratak u firmu:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,665
Jel sam i ja dobrodošao? :(think)::(handshake):
Ti si dobro došao a osobito kaj će kraj tebe biti ona koju su opisao u prethodnim temama. Znači Nedelja će biti dan za obične forumaše,a subota za rukovodstvo...uvjek sam bil protiv rukovodstva u svim strukturama..., ak je tak i ja bum došel i dopelal kolegu..koji je još dečko morti se koja forumašica zagleda u njega..
vahidrk1.gif

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
934
Hoćeli bit kakvi akcija sjemenskog kukuruza i špriciva?
Ja isto dolazim u nedjelju.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
eh @bhorv, a ja sam mislila da budeš dopeljal suprugu da nas dvije malo popričamo.Reci joj da još pamtim kako fini sok od bazge radi.I preporučam se za koju čašu ako navratim slučajno do vas.:icon_mrgreen:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,665
@Johabice..ak nebude radila budem je dopelal..a inače sam joj srušil to stablo..al budem nabral negde u prirodi, i za tebe jedan karnistar...
@Tino..onaj opis u nekom restoranu a ti s crvenom ružom
7.gif

oliver

Član
Tu od
5 Sij 2014
Poruka
406
:icon_thumright:bhorv dobar opis:icon_thumright: mislim da bi dobro došao neki znak raspoznavanja:icon_scratch:forumaša naravno

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako bude sve po planu, ja sam tam vjerojatno u petak i nedjelju!

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Ja ču dozujat u nedjelju i nadam se da neće bit ko prošle godine dok sam bio ko snjegović i skoro mi se piva smrzla dok sam čevape pojeo

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ako Bog da... i ja bum ostvaril ove godine dugogodisnju zelju .... A najvise zbog konja

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,833
Ja ču dozujat u nedjelju i nadam se da neće bit ko prošle godine dok sam bio ko snjegović i skoro mi se piva smrzla dok sam čevape pojeo
Od kad Zagorci piju pivu???
Pa ovaj svijet se okrenul naopak :)

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Ja sam ti na pol zagorec na pol prigorec a vino pijem samo ak se nist dr ne nudi. ni zagorci već nisu kaj su bili

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ja mislim da zagorci ne vole eksperimentirati sa vinima van svog hatara...:icon_rofl:

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
A vole vole,bar oni tvrdi zagorci koje ja znam,ti ne pitaju gdi i kaj nego samo sipaj:icon_eyes:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Da se i ja najavim ovdje.

Uspio sam nagovoriti par profesora i ovih dana se treba dogovoriti odlazak na sajam. Ako budemo išli idemo u petak, a ako je itko zainteresiran za upoznavanje neka javi. Imam skoro 17 godina, još sam početnik, ali imam "iskustva" i volio bih nekoga upoznati, te naučiti ono što me zanima jer znam da vas znalaca ovdje ima mnogo.

LP

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,026
Ja bi htel upoznati tvoju učiteljicu, znaš onu kod koje sam dobil dobru ocjenu :icon_wink:

Ako ti je još uvjek učiteljica kad je mene u odlikaša pretvorila, a navek sam se provlačil :icon_scratch:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh