Aha... tu je? Baš super nek vidi ovo.
Prošle godine u Gudovcu je moj (bivši) šef posudio od njega veliki križni ključ za kotače. Slovenci su zaj*bali

giggle): prilikom dostave i umjesto zmontirane cisterne poslali u zatvorenom kamionu cisternu skinutih kotača. A mi nismo uzeli alat s sobom jer je kombi bio pun prospekata,stolaca,pive :icon_jook:.... I što sad? No odnekud donese (bivši) šef ključ. Već je bilo jako kasno, kamion je kasnio i dok smo mi to zmontirali bila je noć. Praktički - zaštitari su nas otpratili van... ono, fajrunt - ajde van. Ujutro ga pitam što s ključom, kaže on da će ga on vratiti i usput popiti brlju s tim svojim prijateljem...
Ok. Riješeno. Ali nije vratio ključ nego je mene kasnije popodne poslao s tim ključem, kao: "idi na Mesisov štand, tamo potraži (neću pisati ime) i vrati ključ".
Dođem do štanda, pitam tamo gdje je xxxxxx, dođem do čovjeka, predstavim se,zahvalim za alat i dam mu ključ....
A on se počne derati,

vikati,:icon_axe: psovati sve po redu. Ne bih o detaljima no ne mogu shvatiti čovjeka koji se dere kao idiot na nekoga koga je prvi put vidio prije 2 minute. Mogao je nazvati mog šefa koji je uzeo alat i derati se na njega.... . Ljudi okolo se zgledavaju :icon_e_confused: što se to događa, ovaj maše s ključem i dere se na mene.....A ja sam samo bil poštar, do par minuta prije ni nisam znal čiji je to alat. Ili je bil pijan, ili je on inače takav, ili je taj dan ustao na krivu nogu no takvo ponašanje ne služi na čast jednom majstoru a ni firmi koju predstavlja. Mlađi sam od njega pa zbog poštovanja prema godinama nisam ulazio u nikakve rasprave s njim. Pozdravio sam i otišao.
No ako je inače takve naravi, a jednog dana naleti na nekog isto takvog... onda bude veselo :icon_blackeye: :icon_super:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=iELKMNjZx9o[/YT]
Toliko. Ako se on mogao derati na mene pred stotinu ljudi, mogu ja ovo javno napisati na forumu. Admini nek obrišu ako ovim postom kršim kakva pravila. :x:
Ja više ne radim u firmi, niti moj šef. Gospodina s brkovima neću tako brzo sresti jer više se ne vrtim u tom krugu uvoznika poljomehanizacije.
A to njegovo ponašanje je stvarno bilo

n):