ma dobro znam da je to skupa investicija,ai kad bi se na izlazu kardan ugradila odgovarajuca pumpa,sa odgovarajucom snagom i rezervar,eventualno ubrzanje za pumpu i dobar hidro motor onda bi to bilo vitlo i vuklo bi ko ludo jer netreba nista vise od stangasa da pokrece tu pumpu,i dovoljan rezervar odgovarajuci hidromotor,pa to bi bila strojcina na svakom traktoru ne na ovom mom,ja mislim da je ovo dobro rijesenje,ali za one koji se mogu upustiti u tu investiciju
nego savo majstroe sto se tice mog vitla odlucio sam da nestavljam diferncijal,nego da stavim lancanike,max lancanice koji mogu da staqnu u ram su: mali oko 10com odnosno idealno 7cm,a veliki 30cm,e sad nisam proracuno koliko je redukcija ali na mom traktoru brzina izlaza kardana u najsporijem prenosu iznosi maksimanih 540 obrtaja u minuti znaci u punom gasu,sto znaci da mi treba manja redukcija,tako da mislim kad bi navlacijo sajelu nekom brzinom sa pola gasa vuklo bi normalnom brzinom ako bi malo poveco gas islo bi malo brze normalno,kod mog prijetelja koji ima vitlo neznam koje marke,vucna sila je 4t,i nesmije da predje 540 obrtaja u minuti,tako pise na tablici,kaze ako predje preko toga steti vitlu krstovima kardana i drugo,nego ja jos nisam nabavio materijal,jer ovi na otpadu kad odem ono sta valja to sklone mamicu im,da li znatee majstori od cega bih mogao da trazim te lancanike tog rasporeda,sta mislite