to sa mjenjacem nije lose,ovih dana sam bio na selu pa sam premjeravo onaj ram od kosacice i ova tvoja prva ideja sa diferencjalom i parom lancanika je taman za moje vitlo,mislim sve se uklapa i moze stati u ram tako da je skoro knap,
cak sam i radio neki eksperiment,odnosno malto sam kucu i sad mi je dosadilo da nosim malter sa sobom pa sam nasao staru felgu i lezaj i prirubnicu od ficu i disk samo ventilirajuci od askone,pa sam to sve pritego sarafima,kardan sam nabio onde gdje je ide poluosovina sveto prisarafio na vagir,cak sam i napravi kocnice,znas one rupe gdje prolazi zraku u disku gdje se hladi disk,e tu sam uzeo komad ploce i npravio onakve kocnice kao sto su na rucnom cekrku, uzeo konopac nabi na felgu napravio skelu prebacio konopac preko skele,i zakacis kantu upalis traktor namotavas kolko hoces,pustis, kocnica se sama zaglavi i ides da maltas,a malter ide ekspresnom brzinom,
diglo ti citavog vladimirca,jebote pa koliko je to jako, pa ti mozes sa njim izvlacit blvane,ma hidraulika je cudo