Zdravo zivo moji forumasi,procitajte post broj 1.
Molim vas jos jednom da svi skupa smirimo strasti,ako se budemo i dalje razdvajali onda smo najeebali svi skupa brez iznimke i nikakva pikica ili njihov broj vam nece pomoci.
PRESTANIMO MRZITI LJUDE to je rjesenje za sve nas i nema druge,Svatko od nas ima svoju VOLJU od stvoritelja danu a onaj koji to drugome sputava toga nije SVJESTAN al to ga nece spasiti od kar-ma.
Nazalost nemogu da razumijem sto se dogodilo kolegici JO,nekada hrabra,pametna zena,dobronamjerna,uvijek na pomoc.
Nesto lose utjece na nju a ona sama si nemoze pomoc,vise puta joj se otvoreno nudim da dodjem ko nekad na kapucino i topli prijateljski razgovor,no ona me se boji.
NEBOJTE SE dragi forumasi,vidjamo svakom danom da istine dolaze na vidjelo,vidimo koliko nas vole nasi narodni poslanici i sluzbenici,svi odreda rade protiv svog naroda.
Tako je po citavu svijetu i vise to niti ne kriju jer im vrijeme curi,zlotvori i privatne banke vladaju svijetom a nas anemicni &co. je samo lutak na koncu.
Zelite i dalje zivjeti u ovoj stvarnosti ili zelite promjene ali korjenite,zelite li vratiti prijatelje,osmijeh na lice,sigurnost nasoj djeci ili da nam se rasprste po svijetu.
Vjerujem da NE,pa krenimo onda,PRESTANIMO MRZITI LJUDE i hrabro i smjelo kreirajmo sami novo doba koje neminovno dolazi.
Stvorimo samo pozitivne misli,sirimo i govorimo o ljubavi i dobroti,postenju,primjenjujmo to u svakodnevici to ce se ostvariti.
Tisuce godina je ljudska rasa manipulirana i obmanjivana,ovoj tiraniji dolazi kraj,svaka imperija je pred svoj kraj bila najludja i puna bezakonja,jeli sada drugacije.
Slobodno istresite sve svoje jade i probleme ali shvatite,nisu vam krivi drugi,ni necijepljeni niti cijepljeni,sami smo krivi ili imate hrabrosti baciti kamen.Ja nemam,nemam hrabrosti jer mi to moja savjest prijeci,jerbo sam radio takodjer gluposti,vrijedjao druge,pravio se vazan,nametao svoju volju.
Dobio sam po prstima,pokajao se,zatrazio oprost i oprostio drugima,naravno da me EGO jos uvijek zeli nadvladati ali nemoze.
Kako je to lijep osjecaj kad se osjetis SLOBODAN,kad shvatis da izmedju tvorca i tebe nama nitko,niti dozvolis nikome da bude.
Kako si sretan jer si odjeebo vatikan i ostale okove, covjek Mandela i covjek Gandi su bili u okovima dugo vremena ali nisu duhom klonuli.
Sto mislite dali su otisli sovoga svijeta s osmijehom na licu i mirom u srcu,pa naravno da jesu.
Oni su poravnali svoje energije,uspostavili ravnotezu duse,taj put moramo svi slijediti i kako rece covjek Gandi...ZELIS LI PROMJENE U SVIJETU,PROMIJENI SEBE.
Za pocetak obuzdajte svoj EGO,svi osjecate svoje pravo ja,svima je kasnije zao kad nesto lose uradite,nekoga povrijedite,znaci jos uvijek ste ljudi.
ps.imao bih jos mnogo za reci,objaviti spoznaje ali mnogi nebi razumjeli,mnogi bi se uvrijedili,nije jos vrijeme
👨🌾🤝