• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
E baš to. Po grupama na fejsu em više ljudi, samim time više korisnih informacija, prepiranja uzaludna su u manjoj mjeri...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E baš to. Po grupama na fejsu em više ljudi, samim time više korisnih informacija, prepiranja uzaludna su u manjoj mjeri...
Koja, oprosti, glupost.
Ovaj Forum je zlata vrijedan svakome tko bilo kakvu pomoć iz proizvodnje ili mehanizacije treba.
Ima teme sa preglednim informacijama, povijest napredka i novih saznanja prezentiranih i uočljivih i najvećem laiku.
Na ovome forumu netko bez mrve znanja može postati relevantan proizvođač ili majstor skupljanjem tuđih ovdje prezentiranih - poklonjenih znanja - današnjih - jučerašnjih - "pretpotopnih".
Uspoređivanje informativnih i edukativnih vrijednosti ovoga Foruma sa informacijama koje se mogu dobiti na fejsu je bespredmetno.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kolegice, za ovaj post skidam kapu,ali onaj jučer gdje prozivaš kolegu Zj, nije ti na čast.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Ja sam na ovome forumu puno, puno prije nego što sam počeo nešto piskarati. Pročitao sam toliko stranica/postova kao malo tko. Tu sam naučio jako puno toga iz puno područja. U školi sam dugih 18 godina glancao klupe (nisam bio ponavljač), ali stečena znanja su mi koristila na poslu, a o poljoprivredi sam učio sa ovog foruma. Nikada nisam orao zemlju, a sada o oranju znam puno, puno, a što je najbitnije poprilično sam dobar orač (to čak prizna i moja žena kad gleda izorani vrt). Na ovome forumu sam učio kako poštelati plug, a to mnogi "stari orači" ne znaju, a oru dugi niz godina. Zahvalan sam na tome kolegi Bobi i Šanani, a i drugima koji su pisali o tome. O mehanizaciji sam učio od gospode Muhe, Lisnika, ZJ-a.....
O lijesci sam učio od kolegice Karle i ostalih.....

Da ne nabrajam dalje jer ću sigurno puno njih izostaviti, a to nisu zavrijedili. Zato VELIKO HVALA svima dobronamjernim članovima foruma koji su svoja iskustva nesebično dijelili i dijele i dalje svima onima koji pitaju za savjete. Ovaj forum doživljavam kao obitelj, a to je možda i njegova najveća vrijednost.
Zahvaljujem i svim moderatorima koji nas moraju imati pod kontrolom, a to ponekad zna biti problematično. I mojih nekoliko postova je obrisano.
Ako sam koga uvrijedio ispričavam se, nikada mi nije bila namjera, ni u primisli, da to napravim. Ako bilo kome mogu pomoći stojim na raspolaganju.
Svako dobro svima.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Oduvijek mi je ovaj forum bio interesantan po činjenici da su moderatori subjektivni. Objektivni samo kada to njima paše, nikada ono što zapravo trebaju biti - moderatori.

Sasvim slučajno sam danas uletio u ovu temu, ne znam niti sam zašto... Inače nemam naviku čitati što me ne zanima ili me se ne tiče previše.

Danas sam zapravo vidio da nitko nebi trebao reći nešto o mladeži, ponašanju, kulturi ili ne znam niti ja čemu, kada se odrasli ljudi ponašaju kako se nekolicina ponaša ovdje. Kakvi su to sve komentari, prozivke, nazivi i usporedbe, nebi ih se posramio niti lokalni bircuz prepun pijanih budala, a ovdje tobož sve neki nadrmajstori, ljudi iz struke i visoko obrazovani kadar koji pršti od znanja i iskustva.

Jedna tema se zatvorila baš radi ovoga, pa se pandorina kutija otvorila u drugoj. Ovo je ujedno i drugi puta da sam se osobno posramio biti dio ovog foruma, jer vidim koliki je zapravo čovjek - čovjeku vuk.

Bez uvrede ikome, ali dajte se malo preispitajte i skinite nogu s gasa, radite upravo ono što se od Vas očekuje, podjela. Dok vi prašite praznu slamu, drugi beru kajmak... Dovoljno je primjetiti da cijene svega idu u nebo dok se neuki puk prepucava oko banalne stvari 'cijepiti se ili ne'. Dano je svakom pojedincu na izbor dali želi ili ne želi, svaki od izbora nosi kao i sve u životu - ono loše i ono dobro, na pojedincu je da prosudi što je za njega dobro, a što loše i što izabrati. U izbor pojedinca se ne treba mješati niti politika, niti prota hodža niti pop, tako niti onaj drugi pojedinac koji od toga nema koristi, samo problem je što je onaj koji ima drugačiji stav ili mišljenje 'idiot', e pa dragi moji "idioti" nadam se da ste pročitali ovaj moj monolog sa razumijevanjem i da nećete vaditi vile jedni na druge jer nam to ne treba. Također se nadam da će netko stvarno uzeti stvar u ruke i stati na kraj ovim bljuvotinama i da ovo stvarno bude mjesto razmjene savjeta i iskustava.

Hvala i do slušanja.
Svaka cast na konstruktivnom odgovoru. Bit je pogodjena.
Pogotovo tekst oko moderatora.
Neki forumsi su zasluzili dobiti ban dozivotno a moderatori ih podrzavaju. Tak da ovaj forum se razvodnjava i vise manje ko ista ekipa u bircu... tuce se u stran...

@ZJ kad pise kao clan foruma pisi, postivajuci pravila foruma kao clan. Kad radis ko moderator onda radis po principu neutralnosti i objektivnosti a nikako mix jednog i drugo. Ne mozes biti igrac i sudija. Ak ne mozes odvojiti jedno od drugog, sam odluci kaj ti je draze pa u tom djelu nastaviti a ne da pises alibi poruke stavljam mandat na raspolaganje ko plenkijevi zlatni lavovi..

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ja osobno ovaj Forum smatram vrlo zanimljivim i pristupačnim. Imamo pravo na pristup korisnim informacijama, odnosno savjetima, a uvijek ostaje prostora za napredak i poboljšanje. U redu je i normalno da se ne slažemo uvijek sa svima oko sebe u svemu; svatko ima ono što voli, svoj stav o nečemu: omiljenu hranu, mjesta koja želi posjetiti, tipove ljudi s kojima se želi družiti, glazbu koju sluša, itd.
Kada malo razmislimo život je uistinu vrlo jednostavan, ono što dajemo pronađe načina da nam se vrati, zašto onda ne bismo više vremena posvetili stvaranju lijepih i harmoničnih odnosa ispunjenih podrškom, razumijevanjem i prihvaćanjem sebe i ljudi oko sebe, i na taj način stvarali dobre temelje za bolji odnos danas - sutra. Mislimo pozitivno i djelujmo pozitivno.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
@mladenko,
Ak misliš da možeš bolje i da moj rad ne valja, nudim ti svoje mjesto. Neću se srditi, nema tu nikakvih alibi poruka, napisal sam to i među moderatorima.
Meni je svaki član jednako vrijedan, a nesuglasice rješavamo porukama, mimo javnih objava.

Reci otvoreno i javno tko je zaslužil doživotni ban i zbog čega?

A pišem ono kak mislim, pišem kao član, i držim svoju stranu, rekoh već.
Glede moderiranja; u raspravama u kojima sam sudjeloval, nisam brisal ni baniral niti jednu stranu, dakle nastojim biti neutralan, jer bi u suprotnom bil pristran.
Navedi gdje sam pristran bil, da to popravim.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji Helmiti(Balkanci)ovo je stari naziv za nas prelijepi Balkan-Helm to bi po njemacki znacilo sljem.
Imamo danas prekrasan suncani i topao dan jer ste vi to trazili,iako je u Sarajevu nocas bilo -7 i Pristini -4,3 vjerujem da su samo to bili izuzeci.
Kao sto vidite zima nikako da dodje :unsure: ,no bio bi red da imamo bijeli bozic dali se slazete,mozda mi to mozemo zazeljeti i uraditi.
Mozda bi trebalo ove zime pasti preko metar snijega da zatrpa moronu,da sve stane,da se svi odmorimo i da propadne konacno antisistem koji nas gusi.
Pa odluka je na nama,ako to narod bude trazio tako ce i biti i uvijek je tako bilo.
Inace sam danas imao burnu noc,najmladji unuk sace ubrzo godinu, spavao sa mnome i skvo,u pola tri ga zena nuckala pa zaspo,opet u pola sedam se probudi.
Kaze moja draga skvo...to je njegova vura i mora jesti,ja ga stisno ksebi probo dati flasicu,malo potego i stade i udri opet u plac.
Borio sam se tako snjime jedno 15min. zena non stop kvocala da ide snjime u drugu sobu,nisam dao i tek se smirila dok se nisam razdero.
Na kraju djetesce zaspalo i spavalo do 9 i15,otvorio okice i bio radoznao i radostan,sto mislite zasto,no o tome cemo u nekoj slijedecoj bajci.
Svima vama lijepu i suncanu Nedjelju i mislim da netreba da vama govorim ,djeci prirode ,sto da uradite za svoje zdravlje.👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo Helmiti,evo mene opet u bajkama,valjda me Vilijamka nadahnula i neki forumasi spominjuci bijeli bozic.
Hm,kada razmislim,stvarno neznam (a mozda i znam 🤫 )tko nam to svake godine krade bijeli bozic i Novu Godinu,pa zar cemo to opet dozvoliti.
Evo meni je toga dosta,bacam im rukavicu u lice,objavljujem rat nitkovima i zelim bijeli bozic svima nama na Helmu(Balkanu)neka se nasa djeca i unuci vesele.Nadam se da nece sve pasti na moja ledja,nadam se da cemo udruziti snage i zahvaliti stvoritelju na snijegu,ako ste zainteresirani javite se,zajedno smo jaci.👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Takvog te volem,drago mi je kaj si prvi dobrovoljac al treba nas vise a kaj moremo mi dva takvi kakvi jesmo stvoriti,mortik dve tri pahulje a to se ni vredno hapljuvati. :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma ne se boj,nebu treba nikaj delat.
Samo cemo iz dubine duse,emotivno,onak da ti oci zasuze, dragom stvoritelju zahvaljivat.Evo ja pocinjem danas da na badnjak poslije podne zaleprsaju bijele pahulje srece i cistoce,dolazi vrijeme kad ce opstat samo ciste duse.
Jeebiga,mnogima ce istina biti bolna,no kad se odmaknes i budes promatrac nije ti nista cudno,sve oko nas je makro mikro ili obrnuto.Sve se obnavlja,raste,cvjeta i na kraju vene.Nego, ima li jos dobrovoljaca ili nitko ne zeli Bijeli Bozic i divna zaboravljena vremena kad je sve bilo u nekom prirodnome redu i skladu. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ne morate slusati,imate VOLJU svoju a ja nisam tak bedasti da vam namecem svoju,ta vremena su me prosla.
Trazim samo srodne i slobodne duse,nekako mi to uspijeva,no moj EGO bi htio vise al nejde vise po njegvom,sad me polako slusa. 🙃

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh