Muha naj ga jeebat,kcer me se htjela odreci,napala me ko Crvena Armija Berlin
,al cuvam original,nisan zmija da skrivam noge.
Nego sada ozbiljnije teme,evo kodmene ja rastjerao ove oblake,to je piickin dim,zagrijavanje.
Ovako stvari stoje,napomenuo sam velike kolicine snijega,zelim vase misljenje-vase zelje da se ne svadjamo.
Vjerujem da je velika vecina vas protiv ovog antisistema i da ga zele srusiti,onaj stari sistem u Jugi je ipak brinuo o ljudima i ljudskosti.
Znala su se pravila igre,bilo je sigurnosti,pravde,sigurnoga trzista i vjerovalo se na rijec,Banke te nisu pljackale,direktoru poduzeca si mogao na zboru radnih ljudi reci
ruze direktore nisi u pravu.
Nije sve bilo bajno al je Socijalizam bio puno posteniji,sigurniji jednostavno ljudskiji,znam da medju nama ima pingvina koji se neslazu sa mnome al....more se pjeni jeebe se meni.
Dakle,ovaj antistem je protiv ljudi i stvorili su ga zlotvori,uhljebi,manipulatori i lopine za sebe,pa valjda vam je to sada ocito.
Treba nam sistem a ne ovaj antisistem,ali kako brez kapi prolivene krvi kao sto je predlagao Francetic,nije lako i njega zatvorise jer im bijase prijetnja.
Moja ideja je njihovim oruzjem,manipulacijom vremena,zato razmisljam velikim snijegom da sve stane i zvjeri ostave tragove.Ako se odlucite da ih se tako rijesimo(bez krvi)tako ce i biti,ako stvar prepustimo tvorcu on ce dozvoliti jos vecu stegu,urusavanje banaka,nestanak novca,hrane energije i na kraju ucinice po svojemu,na koji nacin to nije poznato ni meni.
Vi suodlucujete,postanite hrabri ne budite vise piickice,iznesite svoju SLOBODNU volju.👨🌾