Zdravo zivo moji forumasi i Balkanci,evo me opet nakon nekog vremena.Primjecujem da moja molba PRESTANIMO MRZITI LJUDE djeluje,stvarno je i vrijeme te dosta vrijedjanja i razdvajanja, inace ce nas globalisti pomesti.
U Utorak na sajmu v Cakovcu,parkiram izlazim iz auta i ko iz akcijskog filma,nedaleko mene se parkira auto s Carinskim sluzbenicima.Izasli oni na brzinu(dvije zenske i dva muska)i odmah me pita curica vozacku i prometnu,posto imam austrijski auto.
Kazem da moram da razmislim hocu li pokazati ili ne,pita me mladic kak to mislim,pa fino imam Slobodnu Volju i ja odlucujem,on veli da po vise zakona moram i da imaju vise ovlasti neg Mup.
Opet mu velim da ja odlucujem,on da ima drugih nacina da to sprovedu,znam velim ja pomocu sile ali necu se svama raspravljat vec cu Dobrovoljno pokazat.
Dok su to oni citali,pitam vozaca zasto mu auto radi i brezpotrebno zagadjuje,on suti i gleda proc a nas bi zajeebavali zbog toga velim ja.
Zenska pitala dal preko radim i kad sam zadnji put dosel u Lijepu nasu,odgovorim posteno ona jos da papire onom vozacu da pogleda,ovaj to malo okrenuo u rukama te mi vrati papire brez rijeci.Ja im zahvalim i pozelim sretan dan,sluzbenica mi odgovori istom zeljom.
Poslije sam disel v Birtiju s kolegom Stefom koji tam prodaje i uzel jednu musku porciju graha,malo sam se razocaral v grah,previse mesa a premalo graha,da nije mozda grah skuplji.
Kasnije posjetio kcer i moje pingvine,uspit uzel tri klila hajdinske kase(heljde) i kuci pjevajuci.
Jucer bio u blitz posjeti fasisticke AT,uzeo kolegi vrecice za ind. usisivac u servisu Framulus te ponudu za nov usisivac(on je parketar,stavio sam video na FB)naravno brez maske i kljovid potvrde.
Ipak ima pametnih ljudi,nisu svi potpali pod ovu histeriju i obmane,hvala nasem Stvoritelju sto smo prestali mrziti ljude.
Sada druga stvar:🤫
U Republici Srbiji bi se trebao odrzati referendum za promjene ustava,te promjene su gotova stvar jer glasa 1.8 mil. preminulih s pravom glasa,zele opet nasamariti ljude.
Ako promjene prodju automatski se priznaje Kosovo a fucic ce se vaditi da je to volja naroda,uz te promjene krece stampedo na gradjane,ostace brez svega.
Stoga:
Draga braco Srbi,izadjite u Nedjelju i ostale dane te podrzite konacno svoju privremenu Narodnu Skupstinu i privremenu Narodnu Vladu koje su Ustavno i pravno izglasane 16.06.2020g iliti 7528ljeta gospodnjeg.
Mnogi od vas nemaju pojma o tome,popratite kanal na YTubu Dostojni Srbije i uzmite SLOBODU u svoje ruke.
Nebojte se imate podrsku sa citava Balkana i sire,o vama ovisi i nasa sloboda jer tada dolazi Domino efekt.
ps. mi cemo se boriti da imate prekrasno vrijeme🤫