Zdravo zivo moji forumasi,nesto sam neaktivan na ovome forumu,jeebiga zivim punim plucima i nestignem sve.
Ovako,lani sam vam spominjao Crveni Oktobar,malo sam se zajeebo
,stize ove godine.🤫
Dolaze istine,evo i anemicni se znoji a uskoro dobiva prugastu uniformu,jesl cula drugarice Plenkovicko,trebace mu kolace spremit.
Na zapadu nista novo,pravi Babilon...sex sada moderan homo,Oktoberfest sve ludnica,orgije,droga,pederluk,politicari a pogotovu van delejenka zbrajaju pare nakon morona prevare,pajden se jos trazi,solc jos trazi skanticom plin po arapskim zemljama.
Sve je onako kako mora biti,zlotvori se razotkrivaju,ni kosceji im vise nebreju pomoci,septicka je puna govana i sve isplivava.
Vladek polako preuzima uzde od amera,i polako tovari plodove na svoja kola,mi molimo dragoga bogeka da opet ne zaluta neki dron,nedaj bog na banske dvore
kaj mislite kakva bi to festa bila,naj trebalo seljacku bunu opet delati,no za saki slucaj treba galge pripraviti.
Vlak istine se zahuktava i nikaj ga vise nebra zaustaviti,ni sef ni stanica a pogotovu ona pijanica kaj nam je zakone pisal.
Uvijek sam govorio,hrabro,glasno i jasno,nadam se da sam nekome dao duhovne snage da se bori za sebe,da se uzdigne u ovome svijetu lazi i zlobe,materijalizma.
Covjek je trodiobno bice,duh,dusa i tijelo,svi ste to culi al nazalost mnogi ne shvacaju taj pojam,ako jedno fali nema vise covjeka.
Oni sto prodase dusu,sami si presudise,mozda kroz pokajanje je uspiju vratiti...neznam,zelio bi da mogu al na njima je.
Kosceji i zlotvori su sad ko ranjena zvijer,cuvajte se,jucer i danas luduju nebom iznad Graca,sve bijelo nebo od njihovih otrova.No sve im se raspada ili se transformira,vi vec znate sta im smeta,pa bih stoga bio zahvalan onima sto kuvaju sirce i zahvaljuju Stvoritelju na njegovoj milosti.
ps.vidim da se i kolega plus priprema za boj,dobice cin generala ak njegova roba sjeebe ijedan oblacic
👨🌾