• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Zdravo zivo moji forumasi,da se javim,vidim da vam falim.
Jeebiga opasna vremena pa sam stalno na drugim mrezama,kosceje smo potukli ,nemogu vise vremenska sranja delat na Balkanu.🤫
No imaju drugu taktiku,evo Scholz najavil nestanak struje i interneta v svabiji za 24.9. subota,vidjecemo al moram jos provjerit.:unsure:
Zatim,mislim da niko ne shvaca Vadimira ozbiljno kad je najavil da se bu Rusija branila svim sredstvima,dali ste razmisljali ako se referendumom koji se bu odrzal ovih dana ove pokrajine otcijepe i prikljuce Rusiji sta to znaci.
Bice sranja ljudi moji za nespremne,no Stvoriteljeva je zadnja,vidjecemo sto se dogadja,samo da znate rakete su uprte i na horvatistan zahvaljujuci anemicnome i izdajicama.
A mozda su to posljedni trzaji kosceja pa nas plase,svejedno ostanite mirna duha,strah je najgori covjekov neprijatelj. :ppozdrav: 👨‍🌾
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,017
Za popove to nije nikakva novost. Do prije deset let su se skrivali mada je cela župa znala, a danas su im ruke slobodne.
Nažalost
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Zdravo zivo moji forumasi,nesto sam neaktivan na ovome forumu,jeebiga zivim punim plucima i nestignem sve.
Ovako,lani sam vam spominjao Crveni Oktobar,malo sam se zajeebo:unsure:,stize ove godine.🤫
Dolaze istine,evo i anemicni se znoji a uskoro dobiva prugastu uniformu,jesl cula drugarice Plenkovicko,trebace mu kolace spremit.
Na zapadu nista novo,pravi Babilon...sex sada moderan homo,Oktoberfest sve ludnica,orgije,droga,pederluk,politicari a pogotovu van delejenka zbrajaju pare nakon morona prevare,pajden se jos trazi,solc jos trazi skanticom plin po arapskim zemljama.
Sve je onako kako mora biti,zlotvori se razotkrivaju,ni kosceji im vise nebreju pomoci,septicka je puna govana i sve isplivava.
Vladek polako preuzima uzde od amera,i polako tovari plodove na svoja kola,mi molimo dragoga bogeka da opet ne zaluta neki dron,nedaj bog na banske dvore
kaj mislite kakva bi to festa bila,naj trebalo seljacku bunu opet delati,no za saki slucaj treba galge pripraviti.
Vlak istine se zahuktava i nikaj ga vise nebra zaustaviti,ni sef ni stanica a pogotovu ona pijanica kaj nam je zakone pisal.
Uvijek sam govorio,hrabro,glasno i jasno,nadam se da sam nekome dao duhovne snage da se bori za sebe,da se uzdigne u ovome svijetu lazi i zlobe,materijalizma.
Covjek je trodiobno bice,duh,dusa i tijelo,svi ste to culi al nazalost mnogi ne shvacaju taj pojam,ako jedno fali nema vise covjeka.
Oni sto prodase dusu,sami si presudise,mozda kroz pokajanje je uspiju vratiti...neznam,zelio bi da mogu al na njima je.
Kosceji i zlotvori su sad ko ranjena zvijer,cuvajte se,jucer i danas luduju nebom iznad Graca,sve bijelo nebo od njihovih otrova.No sve im se raspada ili se transformira,vi vec znate sta im smeta,pa bih stoga bio zahvalan onima sto kuvaju sirce i zahvaljuju Stvoritelju na njegovoj milosti.

ps.vidim da se i kolega plus priprema za boj,dobice cin generala ak njegova roba sjeebe ijedan oblacic :ppozdrav: 👨‍🌾
 

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,519
Najavljival si i nestanak struje 24.9. radi necijeg tipfelera al eto ništ. Tvojem prijatelju Vladeku nekak loše ide zadnjih dana u “specijalnoj operaciji”… 🤔
Znaš koja je razlika između Rusa i vure? Vure ide napred i govori tika-tak a Rus unazad i govori tak-tika…
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,774
Vladek polako preuzima uzde od amera,i polako tovari plodove na svoja kola,mi molimo dragoga bogeka da opet ne zaluta neki dron,nedaj bog na banske dvore
:ROFLMAO: Kolega trebaš na generalku, hitno, cijeli ti se pošteni svijet smije, tebi i tvojem Vladeku

PS
odavna sam ti ja "životni general"... nema ti za mene oblačno, jer ja vedrim - bez oblačenja, kužiš?
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh