• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Uf prava dužina, volio bih probati s takvom raditi al kod nas nema baš takvih drva.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@jocc nema ni kod mene bas ali ipak nađe se, uzeo sam ju vise ako bih si prorezao neki panj za stol ili tako nesto nego dto cu raditi drva sa njom.

@Lee Champa da, viđao sam i ja gdje imaju drsku na vrhu vodilice, a viđao sam i gdje stave dvije pile na jednu vodilicu, ali to su bas enormne vodilice, mislim da preko 2 metra, a takva su i stabla

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Pokušat ću naći sliku te motorke.
Sa jedne strane likson drži motor sa "rogovima", a sa druge strane drugi likson sa "rogovima" drži drugi kraj mača.

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Pokušat ću naći sliku te motorke.
Sa jedne strane likson drži motor sa "rogovima", a sa druge strane drugi likson sa "rogovima" drži drugi kraj mača.
Jel ovako nesto?

Ima na googlu dosta fotki kad se upise "two men chainsaw"

Prilozi

• IMG_20221218_195337.jpg
    IMG_20221218_195337.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 38

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Moćno izgleda 💪🏻
Sad samo da u praksi pokaže svu svoju snagu. Ja čekam da se blato malo sasuši pa moram jednu vrbu u dvorištu srušiti. Probao bi od nje neke planjke napraviti ako to bude ičemu valjalo

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Prošle sam godine uzeo ovu vodilicu i moram priznati da je s njom puno lakše raditi.
zanemarite pilu koja je na slici 😂 C6689786-ADDE-4146-9617-F54B6C827E6B.jpeg 65049591-500A-46B3-B967-E0628C401801.jpeg

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Inace 592 ce raditi sa njom, a za sada imam samo jednog hrasta malo debljeg za obaranje i jedan jasenov panj izrezati u drrva ali mislim da to bude sljedece godine. Mislim da je 1600 metara dosta za ovu godinu :)
I vise nego dosta, ja se borim sa šumarijama da mi neka bar proda 10-15 m3 ali sve slabo 😵‍💫
100 razloga protiv i nijedan za sa njihove strane

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Evo dokaza da i 555-ica ima vise snage od one koje nam tvornica iskazuje, a u praksi se to itekako osjeti ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo još jedan dokaz kaje Husqvarna🙂
Gospodin čita forum i sluša znalce i profesionalce, jer neko ko se bavi profi šumom mora i imati profi marku, Vule je izgleda živio u zabludi sa onom nekom markom na Š, nezmam kak se zove, šil ili tak nekaj, šilo, nezmam stvarno. Nemrem se sjetit te marke kad nije profi a nije ni poznata baš.Meni je baš jako drago kad tak nekome možeš pomoći sa svojim znanjem i iskustvom, svaki dan sve više ljudi prelazi na profi marku Husqvarna.
Jer ono je ok za voćke i okućnicu.
Ali evo neko ko je pročital kaj ja sve tu pišem o Husqvarni i odlučil probat tu silu i moć nemože se načudit kaj ona sve dela.
Budimo iskreni i realni, sve su pile ok, ali jedna je Husqvarna.
Nema ona zamjene.
A i naši članovi foruma koji se bave šumom isto samo vjeruju Husqvarni. 👍🙂🎄🎁
THE BEST OF WORLD.

Srce mi baš ispunjeno kad mogu nekom tako pomoći sa svojim znanjem i radom u šumi. 🙂🤝✌️

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nemoj bit ljubomoran, pogledaj na oči, okreni se okolo sebe.
Baš mi je žao kaj nemreš pogledati istini u oči.
Ovo kaj sam napisal je prava istina, i druge nema, kolko got vama to teško bilo i nemožete se pomirit stim. Uživaj u Božićnim blagdanima, nemoj se pojesti živ.
Tak je kak je i ne možemo to promijeniti.

Najnoviji postovi

Na vrh